Aranızda Çözüm Bilgisayarda Çalışan Var Mı ?
-
Evet arkadaşlar başlık belli aranızda çözüm bilgisayar veya dirim bilgisasayarda falan çalışan var mı ?
-
benim arkadaslarım var Engin var kasad kel kafalı iyi dostumdur hayırdır !
-
benm arıza da tandık var muhammed abi selçuk abi murat abi bide depodan mehmetle , bayram abiyi tanırım teknik servisten fatih abiyle cinoyla konuşmuşluğm var :) hayırdır yaw
-
oo hocalar var mış baya yaa çözümden :) valla bi merak ettim var mı diye sorayım dedim. çözüm bilgisayardan ömer cisco ile konuşsak diyorum şöyle ben oraya eğitim falan staj yapmaya gidebilirmiyim diye sorucaktım hocalar.
-
:)))))))) hacı orada işe girebilmen için sağlam süleymancı bir akraban olması lazım orası bildiğim kadarı ile 8 ortaklı bir yerdi hepside öyle varsa tanıdığın satısta huseyin vardı onla konus bi umut gönderdi beni de yardımcı olur Nerden diye sorarsa CoNtROl yAzılım
-
umutcan
hoca özele bi bakarmısın:)
-
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------
:)))))))) hacı orada işe girebilmen için sağlam süleymancı bir akraban olması lazım orası bildiğim kadarı ile 8 ortaklı bir yerdi hepside öyle varsa tanıdığın satısta huseyin vardı onla konus bi umut gönderdi beni de yardımcı olur Nerden diye sorarsa CoNtROl yAzılım
-----------------------------ajan ondan ziyade 5 vakit namaz nasıl kılınır onu bilecen sora her an kıbleyi sorabilirler onuda çat diye cevaplıcan :)
şaka bi yana oraya girme yani bi arkadaş tavsiyesi olarak al girme :) -
neden hoca zor bi yer mi yoksa. hocalar benim anlatmak istediğim ben veritabanı sql server, network gibi konularda biraz kendimi geliştirmek istiyorum bunun içinde oraya gidip staj falan yapsam olmazmı diyorum.
-
ya hoca sende çözüm o kadar büyük bir firma değilki orda dewamli yapacağın birşey yok öyle bence baska yazılım firmalarına bak yada kariyer e felan bak bi bir sürü yer var çözüm sadece toptancı hal gibi bisi peynirci gibi :D
-
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------ya hoca sende çözüm o kadar büyük bir firma değilki orda dewamli yapacağın birşey yok öyle bence baska yazılım firmalarına bak yada kariyer e felan bak bi bir sürü yer var çözüm sadece toptancı hal gibi bisi peynirci gibi :D
-----------------------------:)) hoca başka yere para mı bırakalım yavsf zaten orada beleşe bi staj görelim dedik :)) zaten tanıdıklarımızda var büyüklerimizi falan devreye sokarız. :)