Arapca Yazma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    s.a arkadaslar arabistandan laptop geldi üzerinde arapca harflerde var  babam diorki arabistandayken 2 tusa bastıkmı arapca yazabiliyrduk o 2 tus hangisi veya nasıl yardmcı olrsanız sewinirim valla :D

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    az çok arapçam var o yüzden baktım konuya ama,söylediklerinden hiç bişey anlamadım.sen bilgisayarda arapça mı yazmak istiyorsun.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    ewt aynen öyle

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    klavyede Fn tuşu var onunla bi ilgilen istersen belki olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek

fn tusuna basıyorm üstte bise cıkıor f1 f2 f9 a kadar cıkıo iste maus kullanm sews kısma flan die :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    valla bi ekran görüntüsü koysan belki yardımcı oluruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

senin bilgisayarında ilk olaraktan arapça dili yüklümü evladım yüklü deilse denetim masasından dil ayrlarına gir ve arapçayı yükle

sonrada aşağıdaki başlat çubuğunun en sağ tarafındaki tr ye tıkla ve oradan arapçayı sen sonra arapça yazmaya başla

tr yazmak istediin zaman ise yine aynı yerden arapçayı türkçeye çevir bu arada dilleri yüklerken senden xp cdsini istiiyecektir hazırda vardır

bir tane xp cdin umarım hadi kolay gelsin... 

edüt:bu arada yapamazsan msn adresimi ekle sana anlatıyım yardımcı olabilirim msn adresim aşada yazılı 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratkaradag
    muratkaradag's avatar
    Erkek
    başlat/ayarla/ denetim masası / bölge ve dil seçenekleri / diller / ayrıntılar / ekle/ EKLEMEK İSTEDİGİN DİLİ SECİOSUN / uygula diosun.
    dil geçişi yapmak içinde saatin orda klavye işareti cıkar.

Bu Alana REKLAM Verebilrsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arapça dili seçeneklerde olmayabilir. uygulamak için aşadakinleri yapmalısın.

1. Öncelikle, Bilgisayarınızın işletim sistemi Windows 2000 , Xp ve üzeri ise

2. İşletim sistem CDnizi hazır edin veya bilgisayarda kopyası mevcutsa yerini tesbit edin.
    3. Başlat menüsünden, Ayarlar - denetim masasına girin, Bölge ve Dil seçeneklerine gelin.
    4. Bölge ve dil seçeneklerini açıp, Diller sekmesine tıklayın.
    5. Ek Dil desteği bölümünün üstteki kısmının başındaki kutuyu çek edin. (Karmaşık komutdosyası... diye başlıyor) sonra Tamama tıklayın.
    6. Sizden CDyi takmanızı isteyecek ve gerekli dosyaları sisteme yükleyecektir.
    7. İşlem bittikten sonra, aynı bölümde "Ayrıntılar" butonuna tıklayarak Açılan bölümde Ekle butonuna tıklayın.
    8. Açılan kısımdan Arapça (Suudi Arabistan veya başka birini) seçin ve tamam, tamam deyin.
    9. Artık sisteminiz Arapça Yazmayı destekliyor.
    10. Word belgesini açın ve sol alt + shift tuşlarına basarak (ctrl + shift de olabilir.) Diller arasında değişim yaparak yazı yazmaya başlayabilirsiniz.
    Kolay gelsin.alıntı
    اهلا و سهلا

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

arapça dili seçeneklerde olmayabilir. uygulamak için aşadakinleri yapmalısın.

1. Öncelikle, Bilgisayarınızın işletim sistemi Windows 2000 , Xp ve üzeri ise

2. İşletim sistem CDnizi hazır edin veya bilgisayarda kopyası mevcutsa yerini tesbit edin.
    3. Başlat menüsünden, Ayarlar - denetim masasına girin, Bölge ve Dil seçeneklerine gelin.
    4. Bölge ve dil seçeneklerini açıp, Diller sekmesine tıklayın.
    5. Ek Dil desteği bölümünün üstteki kısmının başındaki kutuyu çek edin. (Karmaşık komutdosyası... diye başlıyor) sonra Tamama tıklayın.
    6. Sizden CDyi takmanızı isteyecek ve gerekli dosyaları sisteme yükleyecektir.
    7. İşlem bittikten sonra, aynı bölümde "Ayrıntılar" butonuna tıklayarak Açılan bölümde Ekle butonuna tıklayın.
    8. Açılan kısımdan Arapça (Suudi Arabistan veya başka birini) seçin ve tamam, tamam deyin.
    9. Artık sisteminiz Arapça Yazmayı destekliyor.
    10. Word belgesini açın ve sol alt + shift tuşlarına basarak (ctrl + shift de olabilir.) Diller arasında değişim yaparak yazı yazmaya başlayabilirsiniz.
    Kolay gelsin.alıntı
    اهلا و سهلا     

-----------------------------

ya abi o sondaki ehlen ve sehlen ne ya:D okuyunca koptum:Dadam resmen arapça güle güle demiş:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    eywallah sagolun arkadaslar yaptm

Toplam Hit: 3356 Toplam Mesaj: 11