folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aras Kargo Boykotu İle İlgili.

Aras Kargo Boykotu İle İlgili.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dünden beri sosyal aglarda bir resim dolasıyor sirketle ilgili.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547425331980438&set=a.133486373374338.22381.114469241942718&type=1&theater

biz de acenta sahibi oldugumuz icin, konu hakkında acıklama yapmak istedim.

1-) Aras Kargo'nun kurucusu rahmetli Celal Aras, siyasi görüsü bu sekilde olmayan, sosyalist bir insandı, kızı Evrim Aras da aynı sekilde.

2-) Aras Kargo, su hassas günlerde, boykot edilen firmaların halini gördügü halde, böyle bir seyi yapmak istese bile YAPMAZ. Bazı insanlar ciddi ciddi yönetimin bu yönde bir karar aldıgını sanmıs, cok enteresan.

3-) Bu yalan haberi rakip kargo firmaları rahat bir sekilde yayabilir, aksama ben de bir görsel hazırlayayım, "Yurtici Kargo calısanları camide bira icmis, türbanlı birisinin kargosunu almamıs" gibi yazılar yazıp 20 farklı facebook ve eksi sözlük hesaplarından dagıtayım insanlara, aynı etkiyi yapar.

4-) Yeni Akit gazetesi, zamanında Aras Kargo icin "türbanlıları calıstırmıyorlar" seklinde yalan haber yapmıstı, bazı sahısların bok atmak icin neler yaptıgının bir baska örnegi.

5-) Firmadan anında acıklama yazısı geldi durumla ilgili, yalanlandı.

özetle, muhtemelen rakip firmalardan birisinin yaptıgını düsündügüm, hayal ürünü bir haber bu.

"Aras Kargo, en iyi kargo firmasıdır" demeye getirmek icin acmadım konuyu, siyasi bir sey de yok, sadece insanların düsüncelerini manipüle ederek rant saglamaya calısan birtakım orospu cocuklarının oyununun bir parcası olmamanız icin bilgilendireyim dedim.

sözlük yazarı olan arkadaslardan ricam, bu konuyla ilgili gerekli acıklamaları kargonun baslıgı altında veya farklı bir baslık acarak yapmaları.

bunu yapan birisi olursa bana öncesinde pm'den bilgilendirme yapsın lütfen, tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Verin mahkemeye hocam hiç ugraşmayın.

Sonuçlarıda reklam amaçlı kullanırsınız.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yurtiçinin işi bunlar :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1305 Toplam Mesaj: 3