Arayüz Tasarımcısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Öncelikle Merhabalar,

Daha önceleri benzer bir çok konu açtım. Fakat istediğim şekilde bir takım arkadaşı bulamadım. Ben uzun zamandır Wordpress Tema ve Eklenti geliştiriyorum. R10 üzerinde de bir çok iş yaptım. Fakat gelişen teknolojilere ayak uydurmak ephey zor. Bu sebeple bir arayüz tasarımcısı arıyorum. Beraber R10 üzerinde tema ve eklenti satışı yapacağız.

Kriterlere Gelince;

+Çizdiği tasarımı, sağlıklı bir şekilde HTML/CSS/JS kullanarak çıktısını alması yeterli. İşin PHP&Wordpress tarafı bende. 

+Dürüst olması çok önemli. 

Kazanç olarak ne satarsak yarı yarıya. İyi paralar kazanabiliriz. En son geliştirdiğim eklenti. 500 liralık satış yaptı. 20TL'lik bir ürün için iyi bir rakam. İşi bilen, bir kere yorulup sonrasında kazanmak isteyen arkadaşlar varsa konu altına yazsın. 

Not:PM atmayın. Çünkü özelden yazanlar genelde bir daha yazmıyorlar. Duruma göre 3 ortak olunabilir. Tasarımcı, HTML/CSS/JS Tasarımcısı ve WP&PHP

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

banada bırdunya musterım gelıyor hocam soyle yapalım satalım vs seklınde ,php bılen arkadasım dıyor. 

madem para kazanıyorsun doktur bır kere parasını ver gec neymıs ortak olacakmıs. 

neden guveneyım ben sana ? bu devırde kardes kardesı satıyor ıken para mevzu bahıs oldugunda ? 

senın aynı amaclı kacıncı konun bu ? 

gıt r10dan bul ver elıne adamın yaptır arayuzunu doktur css e entegre et sat. bırde wp cı demıssın o ne ıs yapacak ? 

sen zaten phpcıyım demıyor musun ? sen ne yapıcan ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam benim çalıştığım bir tasarımcı vardı, çok uygun fiyata tasarımlar çıkarıyor, logolar, kapaklar v.s. ayrıca site tasarımları da yapıyor ama onunla o konuda çalışmadık. bana afiş ve logo tasarlamıştı.. 

şuan tatilde sanırım.. mail falan yasak olduğu için bende yok.. sana pm den bi link vereyim oradan iletişim kurabilirsin ..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

banada bırdunya musterım gelıyor hocam soyle yapalım satalım vs seklınde ,php bılen arkadasım dıyor. 

madem para kazanıyorsun doktur bır kere parasını ver gec neymıs ortak olacakmıs. 

neden guveneyım ben sana ? bu devırde kardes kardesı satıyor ıken para mevzu bahıs oldugunda ? 

gıt r10dan bul ver elıne adamın yaptır arayuzunu doktur css e entegre et sat. bırde wp cı demıssın o ne ıs yapacak ? 

Yav he he. Önce bir yazdıklarımı adam akıllı oku yav.

Duruma göre 3 ortak olunabilir. Tasarımcı, HTML/CSS/JS Tasarımcısı ve WP&PHP

Burdan ne anladın çok merak ettim. "Onlar çalışacak bende para sayacağım" bunumu anladım. Diyorum ki çizen adam dökemiyorsa, HTML,CSS,JS için bir ortak daha alınabilir. 

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam benim çalıştığım bir tasarımcı vardı, çok uygun fiyata tasarımlar çıkarıyor, logolar, kapaklar v.s. ayrıca site tasarımları da yapıyor ama onunla o konuda çalışmadık. bana afiş ve logo tasarlamıştı.. 

şuan tatilde sanırım.. mail falan yasak olduğu için bende yok.. sana pm den bi link vereyim oradan iletişim kurabilirsin ..

Eyvallah dostum. Sağolasın. 

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Burdan ne anladın çok merak ettim. "Onlar çalışacak bende para sayacağım" bunumu anladım. Diyorum ki çizen adam dökemiyorsa, HTML,CSS,JS için bir ortak daha alınabilir. 

he he nedır lan ergen ? 

ben ınsan gıbı okudum sorular sordum verecek cevap yok . 

ver paranı doktur kendın sat baskasını nedne dahıl edıyorsun ? madem dokturecek paran yoksa ortak olunca neden veresın parasını?

bu kafayla gıdılmez sorulan soruya he he dıye cevap veren bırınden bırınden bı sıkım olmaz ıstedıgı kadar para kazansın boş

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

he he nedır lan ergen ? 

ben ınsan gıbı okudum sorular sordum verecek cevap yok . 

ver paranı doktur kendın sat baskasını nedne dahıl edıyorsun ? madem dokturecek paran yoksa ortak olunca neden veresın parasını?

bu kafayla gıdılmez sorulan soruya he he dıye cevap veren bırınden bırınden bı sıkım olmaz ıstedıgı kadar para kazansın boş

Yav he he.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Hocam ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Bir kaç son yaptığım demoyuda gösterebilirim, sana yardımcı olması için. Ama söylediğin rakamlar çok az. Yani 500 TL / 1000 TL gibi... Bunun da yarısı çok daha az. Benim yaptığım PSD tüm sayfa tasarımları + HTML-CSS ki istenirse bootstrap (Son zamanlarda %90 müşteri bunu istiyor) istenirse özel css + full responsive 2000-2500 TL'den aşşağıya olmaz. Bunun içinde native JS yada JQUERY tüm ekşınlarda var. Stock fotolar ekstraya girer (herhangi bir kar almam bunlardan). Vektörleri vs. de kendim çizer EPS yada AI olarak teslim ederim.

Edit : Bu arada tüm tasarımlar projeye özel olur. Sağdan soldan çalınan tasarımlar değildir.Bulursan aynısını para almam zaten :)

legendary tarafından 29/Ağu/14 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 8