folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Arçelik Laptop - Wireless Sorunu

Arçelik Laptop - Wireless Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, Arçelik bir laptop'a vista kurdum. Kendi orjinal dvd'si içindeki sürücüleri de kurdum. Fakat ne hikmettir bilinmez; wireless çalışmıyor.

Bağlantı özelliğini açın cart curt gibi bir şeyler sayıklıyor. Bileniniz var mı sebebi nedir? Wireless adaptörüne zeval gelmiş olabilir mi? Acil cevaplarınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    wireless adaptorunu acip kapayan kiyida kosede bi buton oluyor bazi laptoplarda. yada fn tusuyla acilip kapatilabiliyor adaptor, onlari bi kurcala istersen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Arçeliklerde altta bir wireless tuşu vardır hocam bilirsin. Onu açmayı unutmamışsındır inş.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

-----------------------------
    wireless adaptorunu acip kapayan kiyida kosede bi buton oluyor bazi laptoplarda. yada fn tusuyla acilip kapatilabiliyor adaptor, onlari bi kurcala istersen

Yok tuş meselesi değil. Öyle bir tuş yok. :) Ama Fonksiyon tuşu olabilir. O aklıma gelmemişti. Denetip dönüş yapacağım hemen...

Teşekkürler.

Branxian bunu yazdı:
     Arçeliklerde altta bir wireless tuşu vardır hocam bilirsin. Onu açmayı unutmamışsındır inş.

Daha önce de belirttiğim gibi öyle bir tuşu çok aramama rağmen bulamadım kardeşim. :) Ekseri de o hatayı yaparlar bilirim. :D

Sağolun arkadaşlar, sorun Fn + Wireless miş :)) Ya ben sürgülü bir tuş aradım yanlarda. Bulamadım. :) Dedim donanımda bir sorun var her halde. Fn olayı hiç aklıma gelmedi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

konuyla ilgisi yokta arçelik laptop üretmeye(toplamaya) devam ediyormu hala

ayrıca memnunmusun genel olarak pili fln nasıl genel izlenmim nassı

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:

konuyla ilgisi yokta arçelik laptop üretmeye(toplamaya) devam ediyormu hala

ayrıca memnunmusun genel olarak pili fln nasıl genel izlenmim nassı

Laptop benim değil, bir tanıdığımın. Ama şahsen ben beş kuruş vermem :) Bu laptop'u biraz bilinçsiz ve gemide kullandıkları için pil harabolmuş durumda. Geminin elektrikleri dengesiz gide gele bayağı bir hırpalamış sanırım(söylediğine göre). Bir de sürekli şarjda kalması da cabası...

Benim ilk aklıma gelen, en kaliteli olduğunu düşündüğüm(servis v.s.) gözde laptoplar: Dell, Asus, Acer, Toshiba v.s. :)

Mecbur kalmadığın sürece Arçelik gibi şirketlere yanaşma derim. Ve son olarak da Grundig markasını santın almış. Son durum nedir bilemem...

Toplam Hit: 3921 Toplam Mesaj: 6