Arçelik Marka Laptop Donma Yapıyor
-
S.a Elimde Arçelik Marka AN-573N Model Bir Laptop var. Şuan Donma Problemi Yapıyor. Ramleri Değiştirdim Yine Aynı. Problemi Ne Olabilir?
-
markası ofsayt hoca.. donanımın hepsi çinden sipariş :P
-
işlemci fanına hava tut bi ihtimal yada altında kapağı sökülüyosa cıkar fanı iice temizle
-
Hacı Doğru Söylüyosun Bi Akrabamın. Bilgisayar Alcakları zaman haber vermezler şunu alcam nasıl vs. gibi ama problem olduğu zaman ilk beni bulurlar.
-
Hacı Fanıda Temizledim. Yine Aynı.
-
userus bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı Fanıda Temizledim. Yine Aynı.
-----------------------------bi 10 15 dk açmasın kimse..sonra bir daha dene.. bataryayı cıkar hava almasını sağla..ısınan bir şeyler var..
-
Vista yüklüyse agır geliyor olabilir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
bi 10 15 dk açmasın kimse..sonra bir daha dene.. bataryayı cıkar hava almasını sağla..ısınan bir şeyler var..
-----------------------------Artık Öyle Yapcam Baska Çare Kalmadı
-
Hans bunu yazdı:
Vista yüklüyse agır geliyor olabilir.
-----------------------------Hacı Xp Kullanıyorum.
-
cpu fanı ii temizlediysen bakırını soğotucusunu felan ısınmadan da olmaya bilir hdd test programları ile hdd yi test et veya ramın birini cıkart öyle dene işletim sistemi ile ilğili bi sorun yoksa
-
self bunu yazdı:
cpu fanı ii temizlediysen bakırını soğotucusunu felan ısınmadan da olmaya bilir hdd test programları ile hdd yi test et veya ramın birini cıkart öyle dene işletim sistemi ile ilğili bi sorun yoksa
-----------------------------Hacı 2 tane rami vardı onları çıkarttım 1 tane 1 gb ram aldım bilgisayarcı bi abiden onu taktım yine aynı büyük ihtimalle bakırın soğutmadığından olabilir.