Arçelik TV Ses Var Görüntü Yok
-
Merhaba müridler , Tv zaten kısım kısım kararıp düzelmeler oluyordu. Bugün açtım baktım ses var görüntü yok. Çoook hafif bir görüntü var görmek için odaklanıp baya bi çaba sarfetmek lazım şöyle söyliyim Opacity değeri %1 olan bi görüntü düşünün aynen öyle. Arkadaki o beyaz ışık floresanmı oluyor artık neyse işte o yanmıyor. Daha önce bu arızayı yaşayan oldu mu ? Açsam acaba düzeltebileceğim bir arızamıdır ? Daha önce de vardı servis değişim yaptı 100 tane laf söyleyerekç Ağzını yüzünü okşayacaktım zor tttum kendimi. Sanki cebinden çıkyıor. Belliki kronik sıkıntı bu. Garanti de bitti.
-
çalışırken videoya alıp buraya koyarsan daha iyi yardımcı olurum. Arçelik teknikeri kardeşim var
-
Televizyon da led arızası var , yaptırmak istersen yapabilirim hocam. İstersen teknik servise fiyat sor hani fikir edinmis olursun istersen de bana kargo ile yollarsan bende yapıp sana geri yollayabilirim.
EDİT: arçelik bir suçlu değil çünkü bugün reklamlarda ki gördügünüz / gördügümüz %100 yerli denilen led tv lerin içini sharp , lg , samsung üretiyor. Yani bunlar sadece etiket basıyor ve %100 yerli olmus oluyor , led tv içinde ki paneli üretecek teknolojiye 20 yıl uzaklıktayız. Tırnak kadar panelin içerisinden milyon hatta milyarlarca kanal geçiyor. Sadece samsung lg sharp 2. 3. kaliteli mallarını bunlara montaj ediyor 1. kaliteleri kendi televizyonlarına.
Roark tarafından 20/Tem/17 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Vac bunu yazdı
çalışırken videoya alıp buraya koyarsan daha iyi yardımcı olurum. Arçelik teknikeri kardeşim var
Hocam kameraya ekince hiçbirşey belli olmuyor hani bildiğin siyah ekran. Normalde tv açarsın inceden bir ışık geliry ekrana hafiften o bile yok yani.Bildiğin sağ altta mavi alıcı ışığı yanıyor ses geliyor fakat ekran simsiyah. Zaten bikaç aydır ekranın belli noktaları kararıp düzeliyodu şimdi alayı karardı :D Yarın video çeker atarım herkes uyudu şimdi ışık falan yakarsam rahatsız ederim.
-
Roark bunu yazdı
Televizyon da led arızası var , yaptırmak istersen yapabilirim hocam. İstersen teknik servise fiyat sor hani fikir edinmis olursun istersen de bana kargo ile yollarsan bende yapıp sana geri yollayabilirim.
EDİT: arçelik bir suçlu değil çünkü bugün reklamlarda ki gördügünüz / gördügümüz %100 yerli denilen led tv lerin içini sharp , lg , samsung üretiyor. Yani bunlar sadece etiket basıyor ve %100 yerli olmus oluyor , led tv içinde ki paneli üretecek teknolojiye 20 yıl uzaklıktayız. Tırnak kadar panelin içerisinden milyon hatta milyarlarca kanal geçiyor. Sadece samsung lg sharp 2. 3. kaliteli mallarını bunlara montaj ediyor 1. kaliteleri kendi televizyonlarına.
Nekadar tutar hocam aşağı yukarı ?
-
ilteris bunu yazdıRoark bunu yazdı
Kaç ekran olduguna ve özelligine göre değişir , standart olarak aynı arıza ise 200 liraya kurtarır.
-
Roark bunu yazdıilteris bunu yazdıRoark bunu yazdı
Kaç ekran olduguna ve özelligine göre değişir , standart olarak aynı arıza ise 200 liraya kurtarır.
102 ekrandı sanırım akşam gidince bakayım özelliklerine.
allah seni kahretsin arçelik arçelikten tv alınmaz salak tv bozuk tv