Ardamax 3.5 Keylogger Serial İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı gibi elimde olan bi keylogger için seriali olan varsa paylaışrsa sevinirim programı kurdum gayet düzenli olarak çalışıyor serial konusunda yardımcı olabilecek varmı ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

antilere yakalanma durumu nasıl ? bide 3.1 versıyonunda mail yollama kısmı sorunluydu sanırım bunda sorun yok herhalde

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı:
    -----------------------------

antilere yakalanma durumu nasıl ? bide 3.1 versıyonunda mail yollama kısmı sorunluydu sanırım bunda sorun yok herhalde

-----------------------------
    mail sorunu yok kullanmasını bilirsen ne keylogger de be zamanında öff :D yakalanır antilere ud etmeside zordur bunun scantime kaçırıp takılın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    kurdum yükledim mail göndermede de hiçbir sorun yok gmail ile denedim sorunsuz olarak çalısıyor yalnız ek sorun seriali elinde olup da paylaşan olursa sevinirim

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Evet beyler aynen banada lazım serial'ı ya ? Hiç bir yerde henüz kıramamışlar.. İlk tahribattan çıkar diye umut ediyorum :)

FUD değil edilmeside zor ama bana fud lazım değil zaten kendi pc me yüklicem. Seriali olan varsa lütfen paylaşsın yada kırabilecek arkadaşlar kırarlarsa süper olur :)

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    o kadar aradım bulamadım umarım birisi bi çözüm yolu getirir.

Toplam Hit: 2508 Toplam Mesaj: 6