Ardamax 3.5 Keylogger Serial İstek
-
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı gibi elimde olan bi keylogger için seriali olan varsa paylaışrsa sevinirim programı kurdum gayet düzenli olarak çalışıyor serial konusunda yardımcı olabilecek varmı ?
-
antilere yakalanma durumu nasıl ? bide 3.1 versıyonunda mail yollama kısmı sorunluydu sanırım bunda sorun yok herhalde
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------antilere yakalanma durumu nasıl ? bide 3.1 versıyonunda mail yollama kısmı sorunluydu sanırım bunda sorun yok herhalde
-----------------------------
mail sorunu yok kullanmasını bilirsen ne keylogger de be zamanında öff :D yakalanır antilere ud etmeside zordur bunun scantime kaçırıp takılın -
kurdum yükledim mail göndermede de hiçbir sorun yok gmail ile denedim sorunsuz olarak çalısıyor yalnız ek sorun seriali elinde olup da paylaşan olursa sevinirim
-
Evet beyler aynen banada lazım serial'ı ya ? Hiç bir yerde henüz kıramamışlar.. İlk tahribattan çıkar diye umut ediyorum :)
FUD değil edilmeside zor ama bana fud lazım değil zaten kendi pc me yüklicem. Seriali olan varsa lütfen paylaşsın yada kırabilecek arkadaşlar kırarlarsa süper olur :)
-
o kadar aradım bulamadım umarım birisi bi çözüm yolu getirir.
Toplam Hit: 2508 Toplam Mesaj: 6