folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Arduino Mega Bilen Yardımcı Olabılırmı

Arduino Mega Bilen Yardımcı Olabılırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

iyi aksamlar hocalar  gecenlerde bı konu acmıstım arduıno ıle ethernet baglantısı yapamıyorum dıe hallettım o sorunu mezunuıyet projem suan baska bı sorun turedı lcd ekranı ethernet karta takınca RFID calşısmıyo arastırdım aynı  spi yolu kullandıgı ıcınmıs yanı ethernet ustundekı sd cart zımbırtısı ıle lcd ekran 11 nolu pın klullanıomuys buda sıkıntı yapı yardımcı olabılecek varmı

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

arduino bilmiyorum fakat bazı öneriler var: http://stackoverflow.com/questions/15304919/arduino-managing-two-spi-devices-at-once

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

yok hocam baktım bunlara ısıme yaramıyo sadece lcd ekranımı oturtarak degıl kablolarla ethnernet shıelde baglamam lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

tahminen senin LCD pinlerin LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2); şeklinde tanımlanmıştır, 11 numaralı pin'i boş bir pin'e ata hocam, onu da değiştir burada örneğin: LiquidCrystal lcd(12, 8, 5, 4, 3, 2); herhangi bir dijital pin olabilir. Tabi tek ortak pin 11 ise bu söylediklerim geçerli, LCD ile SD Card'ın başka ortak pinleri varsa onu söylersen ona göre tekrar bir şeyler söyleyebilirim.

less than one, more than zero.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hocalar ben sımdı olayı hallettım benım tft nın arkasındakı pınlerı bulmam lazım bılen varmı

Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 5
arduino