Ariston No-Frost Buzdolabı İçin Yedek Parça Arıyorum, ÇOK ACİL
-
Arkadaşlar yaz ayında oldugumuz ve buzdolabımın olmadıgını düşünürseniz durumun aciliyetini idrak etmen çok da zor olmaz :(
Buz dolabının modeli : Ariston MT 4058 NF (TK)
bu dolabın içerisinde sistemi düzenleyen bi kart var elektronik devreler filan bulunan plakalardan işte. bana bu karttan bulabilecek arkadaş var mı, internetten yada kendi de satıyor olabilir.

-
Tahribatta bu parçayı pek bulacağını sanmıyorum üstat, buzdolabı parçaları satan yerlere baksan daha hızlı sonuç alırsın,
-
Hacım geçen yıl değiştirdim daha, burda bi servisten aldık 1 yıl geçmeden yine bozuldu. 250 TL'ydi şimdi 300 TL ister her yıl her yıl böyle olmazki :S İnternetten ucuza bulabilir miyim diye bakıyorum
-
hocam spotculara bak
-
1 yıl olduysa alalı 1 yıl daha garantisi yokmu üstat,
-
aynı parçadan bulamazsın ama çok basit bi devre :) tamirini yaptır zaman kaybetme
-
ayrıca parça çok dandik bişeye benziyo hocam bi elektronik parçası olarak
-
Aynen hocalar karmaşık bişey degil, durduk yerde yanıyor ve tamiri olmaz diye yenisini almıştık geçen yıl yetkili servisten ve garantisi yok sanırım. Kırıkkale de çok fazla bi seçenek yok toplasan 3 tane servis vardır 3 ünü birleştirsen bitane etmez :)
-
yetkili servisi boşver bir tv tamircisine git kartı göster tamir ettirmeye çalış daha ucuza gelir.Resimdeki devre çok basit bir devreye benziyor tamir olabilir.Sadece o firmaya özel bir devre elemanı olduğunu zannetmiyorum
-
Dostum karttaki sorunu çözemessen adres verim gönder tamiredersem ne ala bi dahakine kullanırsın , üstünde 2 tane entegre görmekteyım biri kare nın yanında diğeride küçük kondanstörün yanında onalrın üzerindeki numaraları yazarmısın ,
-
bana da "Ariston Margherita 200 al180x" çamaşır makinası programlama düğmesi lazım. Sürekli dönüp duruyor. Nerden bulabilirim ?