folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ariston No-Frost Buzdolabı İçin Yedek Parça Arıyorum, ÇOK ACİL

Ariston No-Frost Buzdolabı İçin Yedek Parça Arıyorum, ÇOK ACİL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yaz ayında oldugumuz ve buzdolabımın olmadıgını düşünürseniz durumun aciliyetini idrak etmen çok da zor olmaz :(

Buz dolabının modeli : Ariston MT 4058 NF (TK) 

bu dolabın içerisinde sistemi düzenleyen bi kart var elektronik devreler filan bulunan plakalardan işte. bana bu karttan bulabilecek arkadaş var mı, internetten yada kendi de satıyor olabilir.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tahribatta bu parçayı pek bulacağını sanmıyorum üstat, buzdolabı parçaları satan yerlere baksan daha hızlı sonuç alırsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hacım geçen yıl değiştirdim daha, burda bi servisten aldık 1 yıl geçmeden yine bozuldu. 250 TL'ydi şimdi 300 TL ister her yıl her yıl böyle olmazki :S İnternetten ucuza bulabilir miyim diye bakıyorum

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam spotculara bak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

1 yıl olduysa alalı 1 yıl daha garantisi yokmu üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

aynı parçadan bulamazsın ama çok basit bi devre :) tamirini yaptır zaman kaybetme

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

ayrıca parça çok dandik bişeye benziyo hocam bi elektronik parçası olarak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Aynen hocalar karmaşık bişey degil, durduk yerde yanıyor ve tamiri olmaz diye yenisini almıştık geçen yıl yetkili servisten ve garantisi yok sanırım. Kırıkkale de çok fazla bi seçenek yok toplasan 3 tane servis vardır 3 ünü birleştirsen bitane etmez :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

yetkili servisi boşver bir tv tamircisine git kartı göster tamir ettirmeye çalış daha ucuza gelir.Resimdeki devre çok basit bir devreye benziyor tamir olabilir.Sadece o firmaya özel bir devre elemanı olduğunu zannetmiyorum

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Dostum karttaki sorunu çözemessen adres verim gönder tamiredersem ne ala bi dahakine kullanırsın , üstünde 2 tane entegre görmekteyım biri kare nın yanında diğeride küçük kondanstörün yanında onalrın üzerindeki numaraları yazarmısın , 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

bana da "Ariston Margherita 200 al180x" çamaşır makinası programlama düğmesi lazım. Sürekli dönüp duruyor. Nerden bulabilirim ? 

der die das
Toplam Hit: 3283 Toplam Mesaj: 11