(Arıyorum) El Fakher Çift Elma Orjinal
-
Hocalar ne yazık ki yıllardır çift elma batağındayım. Ama gel gelelim hocalar bu ürünün orijinali kalmadı benim ulaşabildiğim. En son aralık ayında Kıbrıs'ta havalimanında aldım tekli paketlerden (50 gramlık) 3 karton kadar. Kartonu 17.5€ idi. Bir arkadaş bugün Kıbrıs'tan dönüyordu kalmamış havalimanında çift elma. Var mıdır bu 50 gramlık orjinal paketlere bir ulaşım imkanı olan ? Bir paket deneme için alıp sonrasında 5 karton kadar almayı düşünüyorum. Depremden sonra kontrolsüz bir şekilde nargileye düştüm. Uyuyamıyorum pek geceleri. Bu sorunu çözecek arkadaş kendi komisyonunu da alabilir. Haktır
Not: kaçaktır göçektir tırla gelecek falan olur. O yüzden konu gizli. Kaçakçılıktan girmeyelim
-
hocam orjinal alfakher var da fiyatlar ucuk. Denemelik falan bosver yakininda satan biri varsa ordan alip gonderir bisey diyemem. Hakkari de saticim var benim surekli ondan alirim orjinaldir ama bayadir almadim cunku en son aldigimda yuklu almistim hala onlarla gidiyorum numarasini verem konus' komisyona falan istemez alfakher batagini iyi bilirim.
edit: Denemeligi neden bosver diyorum a gelirsek de bu adam dukkan sahibi nem ona asla demem bir tane 50grlikyolla diye adam bunun icin zaman ayirip kargoya gidecek ki bandroilsuz tutun yollamak yasak zaten kargolarda bunu bide gizlicek saklicak. Ben kefilim malina. yok denemeden olmaz dersen gonlun bilir.
Nikoteen tarafından 06/Haz/23 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Nargile müptezelleri konuya @Blacksea34
-
Nargile müptezelleri konuya @Blacksea34
-
Nikoteen bunu yazdı
hocam orjinal alfakher var da fiyatlar ucuk. Denemelik falan bosver yakininda satan biri varsa ordan alip gonderir bisey diyemem. Hakkari de saticim var benim surekli ondan alirim orjinaldir ama bayadir almadim cunku en son aldigimda yuklu almistim hala onlarla gidiyorum numarasini verem konus' komisyona falan istemez alfakher batagini iyi bilirim.
edit: Denemeligi neden bosver diyorum a gelirsek de bu adam dukkan sahibi nem ona asla demem bir tane 50grlikyolla diye adam bunun icin zaman ayirip kargoya gidecek ki bandroilsuz tutun yollamak yasak zaten kargolarda bunu bide gizlicek saklicak. Ben kefilim malina. yok denemeden olmaz dersen gonlun bilir.
Yok hocam denemediğim tütünü almıyorum artık. Herkese kendi içtiği orjinal çünkü. Yine de çok teşekkür ederim
-
Nikoteen bunu yazdı
Yok hocam denemediğim tütünü almıyorum artık. Herkese kendi içtiği orjinal çünkü. Yine de çok teşekkür ederim