Arıza Cıkartan Air Ties Modeme Derindondurucu Şoku
-
şaka gibi gelebilir ama gercek kullandıgım iki baglantımdan birisi gidince kafede telaş panik herşey baş göstermeye başladı ilk akla gelen ttnet aradım 5 saniye elektriksiz bırakın önerisinden sonra olmayınca arıza kaydını aldılar. 30 dk içinde geri döndüler modemde arıza oldugunu tespit ettik bende modemi degiştirdim allahtan yedek vardı bozuk olanı söküp içine baktım ısınmış birazda oksitlenme vardı önce algida dolabında yarım saat beklettim sonra tinerle temizledim zaten gözden cıkarmıştım ama bir deneyim dedim olma ihtimali %1 dahi olsa olabilirdi ve çalıştı bir saattir kullanıyorum sorun yok gibi gözüküyor eger böyle bir durum yaşayan arkadaş varsa tavsiyemdir. :)
Not:modem kendiliginden gitti durup dururken müdahale yok
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------şaka gibi gelebilir ama gercek kullandıgım iki baglantımdan birisi gidince kafede telaş panik herşey baş göstermeye başladı ilk akla gelen ttnet aradım 5 saniye elektriksiz bırakın önerisinden sonra olmayınca arıza kaydını aldılar. 30 dk içinde geri döndüler modemde arıza oldugunu tespit ettik bende modemi degiştirdim allahtan yedek vardı bozuk olanı söküp içine baktım ısınmış birazda oksitlenme vardı önce algida dolabında yarım saat beklettim sonra tinerle temizledim zaten gözden cıkarmıştım ama bir deneyim dedim olma ihtimali %1 dahi olsa olabilirdi ve çalıştı bir saattir kullanıyorum sorun yok gibi gözüküyor eger böyle bir durum yaşayan arkadaş varsa tavsiyemdir. :)
Not:modem kendiliginden gitti durup dururken müdahale yok
-----------------------------:D bozulan ekran kartlarınıda tinerle silebilirsin :D
-
oksitlenme varsa üstüne su dökülmüştür. babam ek iş olarak telefon tamir ediyor. sıvı temas olunca telefonda oksitlenme oluyor ve tinerle güzelcene temizliyor telefon turp gibi :D