Arıza Cıkartan Air Ties Modeme Derindondurucu Şoku

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

şaka gibi gelebilir ama gercek kullandıgım iki baglantımdan birisi gidince kafede telaş panik herşey baş göstermeye başladı ilk akla gelen ttnet aradım  5 saniye elektriksiz bırakın önerisinden sonra olmayınca  arıza kaydını aldılar.   30 dk içinde geri döndüler modemde arıza oldugunu tespit ettik bende modemi degiştirdim allahtan yedek vardı bozuk olanı söküp içine baktım ısınmış birazda oksitlenme vardı önce algida dolabında yarım saat beklettim sonra tinerle temizledim zaten gözden cıkarmıştım ama bir deneyim dedim olma ihtimali %1 dahi olsa olabilirdi ve çalıştı  bir saattir kullanıyorum sorun yok gibi gözüküyor eger böyle bir durum yaşayan arkadaş varsa tavsiyemdir. :)

Not:modem kendiliginden gitti durup dururken müdahale yok 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

şaka gibi gelebilir ama gercek kullandıgım iki baglantımdan birisi gidince kafede telaş panik herşey baş göstermeye başladı ilk akla gelen ttnet aradım  5 saniye elektriksiz bırakın önerisinden sonra olmayınca  arıza kaydını aldılar.   30 dk içinde geri döndüler modemde arıza oldugunu tespit ettik bende modemi degiştirdim allahtan yedek vardı bozuk olanı söküp içine baktım ısınmış birazda oksitlenme vardı önce algida dolabında yarım saat beklettim sonra tinerle temizledim zaten gözden cıkarmıştım ama bir deneyim dedim olma ihtimali %1 dahi olsa olabilirdi ve çalıştı  bir saattir kullanıyorum sorun yok gibi gözüküyor eger böyle bir durum yaşayan arkadaş varsa tavsiyemdir. :)

Not:modem kendiliginden gitti durup dururken müdahale yok 

-----------------------------

:D bozulan ekran kartlarınıda tinerle silebilirsin :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek
    oksitlenme varsa üstüne su dökülmüştür. babam ek iş olarak telefon tamir ediyor. sıvı temas olunca telefonda oksitlenme oluyor ve tinerle güzelcene temizliyor telefon turp gibi :D

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 3