Arıza Explorer Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar gecen gün explorer7yi kurdum ama pc asırı derecede yavaşladı görev yöneticiyi actığım zaman iexplore.exe 55.532 , explorer .exe 16.948 olarak 2tane gözüküo.sorun ne acaba?ve cözüm ne olabilir?saolun simdiden

paramparça aşklar ve köpekler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    tam tersi olmasın iexplore.exe den 2 tane??? birinin internet explorer ile alakası yok zaten. Ayrıca çok fazla gelmedi bana boyutlar,normal gibi...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

hoca $imdi, explorer.exe   nin  internet explorer la alakası yok, o windows la ilgili.

iexplorer.exe  de internet explorerla ilgilidir ve ie 7  acayip ram harcar. Bas bas söylüyorum jea xD Opera Browser kullanın diye:D Opera en az ram harcayan tarayıcıdır.Ve bir çok ozelliği içinde barındırdığı için eklenti kurulup firefox gibi ram katili olmaz.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    cok saolasınız.kaldıram explorer7yi en iyisi.kardeş o resimdeki keş orhan babamı?

paramparça aşklar ve köpekler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Kardeş işyerimde lisanslı işletim sistemi kullanıyorum dediğin gibi İE 7.0 kurdum çok yavaş oldu sonra update yaptım restart yaptım  düzeldi.eğer lisanslı xp kullanıyorsan update yap tekrar dene olmadı kaldır gitsin uğraşma derim.
Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 5