folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arızalı Hdd Den Bilgi Kurtarma

Arızalı Hdd Den Bilgi Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Hdd yi bilgisayara bağlarken (nasıl becerdim bilmiyorum) elektrik kablosunu ters soktum.

Hafiften duman geldi.

Sanırım elektronik aksamına zarar verdim

İçinde önemli dosyalarım var.

Geri almak için profestonel birilerinemi vereyim ? Ben kendim yapabilirmiyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Kendin yapmaya çalışırken dosyalarını kaybetme ihtimalin var.Paraya kıyacak kadar önemli bilgilerin varsa profesyonel (sadece veri kurtarma işi yapan) bir firmaya ver.Mecidiyeköyde arkadaş bilgisayar ve diskanaliz var benim bildiğim.Ataşehirde de bir yer var ama çok pahalı geldi bana.Ordan 1700$ fiyat almıştım diskanaliz 700$ dedi.Fiyatlar uçuk gelebilir ama harddiskin durumuna göre değişiyor.Ara bi konuş istersen google'dan aratarak sitelerine, telefonlarına ulaşabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

aynı model 2. bir HDD bul kartını sök arızalı olan  ile değiştir ( tecrübe denendi ve onaylandı )

not: Eğer kartında varsa problem  bu işini çözer ama içeride  oluşan bir sorunsa bu işe yaramaz.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

aynı model 2. bir HDD bul kartını sök arızalı olan  ile değiştir ( tecrübe denendi ve onaylandı )

not: Eğer kartında varsa problem  bu işini çözer ama içeride  oluşan bir sorunsa bu işe yaramaz.

ayni model var bende. Ama elimdeki arizalanan 80 gb digeri 10 gb. Bu sorun yaratirmi acep ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

ayni model var bende. Ama elimdeki arizalanan 80 gb digeri 10 gb. Bu sorun yaratirmi acep ?

yaratır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 5