Arizali Laptop Satisi
-
Evde uzun suredir duran zamaninda 4000 lira civari bir rakam eden suanda hala o degerlerde olan bir arizali laptop var laptobun arizasi anakartidir. Ve kullanilmadigindan pili sismis durumdadir. icinde 500 gb hdd 12 gb ram. i7 islemci 4gb ekran karti vs var. pc klavyesi isikli business serisi laptoplardandir. cift batarya ile 12 saatten fazla pil suresi olan cidden kullananinin asik olacagi bir pc dir.
laptop arizalidir arizasi anakarti tbt den almak isteyen cikarsa makul bir fiyata veririm. cok oldurmeden.
Gelebilecek talepler icin icini acip soyle resim atarmisin yada ramlar dd1 mi 3 mi kac mhz vb seyler icin inanin ugrasamam. Kusuruma bakmayin lutfen. Hdd Ssd degildir normal hdd dir. icinde i7 2.nesil islemci var. dedim gibi pc zamaninda en degerli pclerdendi.
-
hocam anakartını nerde ne kadara tamir edebiliriz? yani toplam ne kadara patlar? ve yeriniz nerededir bakabilir miyiz?
teşekkürler hayırlı bayramlar
-
Uveys bunu yazdı
hocam anakartını nerde ne kadara tamir edebiliriz? yani toplam ne kadara patlar? ve yeriniz nerededir bakabilir miyiz?
teşekkürler hayırlı bayramlar
Gebzedeyim biz sorduk gebzede tamir edecek yigit cikmadi pc ozel seri sony nadir bulunan bir model gelip bakabilirsiniz pc de parmak izi okuyucuya kadar hersey var
-
Pil bitik, anakart bozuk. Çalışır ikinci eli 1100 TL ye gördüm sahibindende.
700 TL çok pahalı. Zira 900TL anakart parası zaten. İşlemcide anakart'a gömülü olduğu için işlemcide bir işe yaramıyor.
Bir an düşündüm alıp yapıp kullanabilir miyim diye de : hdd, ram, ekran ve klavye için 680 TL AŞIRI çok fazla para tutuyor.
Anakart'ta muhtemel çatlak varsa düzelmez. Zaten Türkiye'de en fazla şişik kondansatöre bakabiliyor bilgisayarcılar ve elektronikçiler.
250TL ateşlerim hocam. Alır kenara atarım, 500-600Tl ye yapabilirsem yapar kullanırım, yapamazsam çöpe atar hdd'ni usb hdd yapıp ram'inide diğer laptop'a atarım.
DrKill tarafından 08/Tem/16 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam tam ölücüyüz :) 300 tl benden :P
şaka bi yana değerinin altı fiyat olduğunu kabul ediyorum. ama elimden bu gelir.
-
Fiyat çok pahalı hocam , anakart tamiri yapılmaz zaten , anakart+işlemci alınması lazım.
Fiyatı düşünürsen pm at.
-
300 e mumkun degil dedikleriniz dogru olsa bile ekran panel 300 den fazla bir ekran 300 lira klavyesi 150 lira min 600 asagi vermeyi dusunmuyorum islemci gomulu felan oldugunu sanmiyorum intel i7 islemci ve ayrica 12 gb ram malesef arkadas 300 saka rakam