Arızalı Telefonu 6 Ay Içerisinde Iade Etme Hakkına Sahipsiniz
-
Fabrika çıkışlı arizali telefonlari alım tarihinden 6 ay boyunca aldığınız yere iade edip Sıfır cihaz ile değişim veya para iadesi isteme Hakkına sahipsiniz. Çogu Kışı bilmiyor bu hakkini bilginiz olsun.
-
arızanın fabrika çıkışı imalat hatası olduğunu nasıl ispatlayacağız?oto boka kullanıcı hatası diyorlar.
-
İspatı kim nasıl sağlıyor ?
-
Servise yollanacak cihaz. Kontrolden geçiyor. Eğer sorun çıkartırlarsa tüketici hakem heyetine başvurup para iadesi alabilirsiniz. Paralel ithalat cihazların garantisini veren firmalar cihazlarin içine şırınga ile su sıkıp Kullanıcı suya dusurmus diyormuş.
-
mkyb bunu yazdı
Servise yollanacak cihaz. Kontrolden geçiyor. Eğer sorun çıkartırlarsa tüketici hakem heyetine başvurup para iadesi alabilirsiniz. Paralel ithalat cihazların garantisini veren firmalar cihazlarin içine şırınga ile su sıkıp Kullanıcı suya dusurmus diyormuş.
Sonuç olarak yine iş nanay
-
Doa kapsamında yazarak servise yollarsaniz, ona göre incelemeye alınıyor cihaz.
Asus zenfone 6 için teleservis e not yazarak gönderdim. 1 ay incelemede kaldı ve anakart kaynaklı hata buldukları için, adresime değişim kağıdı gondermislerdi. Vatan Bilgisayar a gidip cihaz yerine para iadesi almıştım.
-
Rakabet olayi olmasi lazim gsm sirketi 10 dan fazla olmasi lazim.. Lazimki.. Olaganustu fiyatlarda telefon satamasin
-
ummeti_bela bunu yazdı
Rakabet olayi olmasi lazim gsm sirketi 10 dan fazla olmasi lazim.. Lazimki.. Olaganustu fiyatlarda telefon satamasin
Burası türkiye hocam. isterse 50 tane gsm operatörü olsun fiyattan yana bişey farkedeceğini düşünmüyorum.
-
1049 bunu yazdıummeti_bela bunu yazdı
Burası türkiye hocam. isterse 50 tane gsm operatörü olsun fiyattan yana bişey farkedeceğini düşünmüyorum.
Orasini bilemiycem.. Htc den sonra lg ye gecis yaptim ekran sorunu yasadim.. Telefon deisti.. Sonra catlama yapti yine degistirdiler.. Ondan sonra sarj yatagi sorun cikardi.. Anlasmam 1 yillikti aradilar uzatalim die.. Dedim ben sirket degisicem sattiginiz telefonlar bi boka yaramaz..aboneligi devam ettirmem halinde istedigim telefonu gondereceklerini soylediler. Anlastik bu sekilde