Arkadaş - Yılmaz Güney

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Sayın Muridler bu filmi bana bulabilecek olan var mı ? Birkaç sitede toplam 12 konu falan gezdim fakat film eski olduğu için linkler de kırık..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hoca nasil bulamadin anlamadim daha ilk sitede buldum http://www.google.com.tr/search?q=Arkada%C5%9F+-+Y%C4%B1lmaz+G%C3%BCney+izle&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a  ilk site.....

Edit :
    Indirmek istiyosanda internet download manager programini indir ole indir bu arada duvar filminide tavsiye ederim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Guzel filmdir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Guzel filmdir.
    aynen hocam hd si olsa dehşetimsi olur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yilmaz Guney'in Umut filminide tavsiye ederim bulursaniz izleyin.Arabaci Cabbar :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    YOL da çok sağlam filmdir

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Yilmaz Guney'in Umut filminide tavsiye ederim bulursaniz izleyin.Arabaci Cabbar :)

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=x9I&q=y%C4%B1lmaz+g%C3%BCney+umut+izle&btnG=Ara&meta=

1. site Umut filmi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:

Hoca nasil bulamadin anlamadim daha ilk sitede buldum http://www.google.com.tr/search?q=Arkada%C5%9F+-+Y%C4%B1lmaz+G%C3%BCney+izle&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a  ilk site.....

Edit :
    Indirmek istiyosanda internet download manager programini indir ole indir bu arada duvar filminide tavsiye ederim...

Hocam izle değil indir :|

Download bölümündeyiz..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

Claros bunu yazdı:

Edit :

Hocam izle değil indir :|

Download bölümündeyiz..

Hoca zaten yukarda yazmisim indirmek istiyorsan internet download manager kur oyle indir diye :)

Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 9