Arkadaş Bu Türkiyedeki İletişimden Teknolojiden Nefret Ediyorum
-
başlık herşeyi özetliyor ayda 62 tl internet parası ödüyorsun youtube donmadan bi sikim izlemiyorsun nesine.com istatistiks servisi desen çalışmıyor sahadanı açtığım zaman bilgisayar crysiss 3 oynuyor gibi kendini kasıyor hadi neyse ben alışığım bunada demin babam avea bayisinden geliyor arkadaş benim faturalı taahhütü bitti kontorlüye geçeceğim eee beyefendi siz müşteri hizmetlerini arayın eve geliyor müşteri hizmetlerini arıyor bilmem şu zıkkım için 2 ye bas şunun için buna bas adam 1 yıldır 32 tl 1000dk şimdi ise 500 dk 40 tl müşteri hizmetlerindeki kaltak yeni tarifeye geçtikten sonra teşrif ediyor eee beyefendi maalesef 3 aydan önce iptal edemezsiniz yüzsüzlüğe bak birde taahhüt verirsek bilmem kaçdk alırmışızz... bitmiyor ben hatırlıyorum vınn ilk çıktığında turkcell öğrenci adama 1500 tl fatura çıkardı iptal edene kadar anam ağladı ki cidden ağladı şimdi o vınndan kalan usb muhabbet kuşumun oyuncağı teknik servise leptopu götüryon batarya takılacak onlar da onların tekniğine gönderiyor bizi cahil sanıyor ya pezevenk faturada batarya orijinal model yazılırken alllahtan bakmışım leptopa pis bişey takmışlar g,d,yorum yanlarına kardeşş sen yalan söylüyorsun diyor hır çıkarıyorum orada 4-5 kişi sonradan toplanan 10 kişi bana çullanıyor(allahtan hayvan gibiyim) sonra hısım alıp gdidyorum adamlarla kanka oluoruz aaqq yaniii anasını satayım daha anlatacak çok şey varda
uzun lafın kısası türkiyede bilişimde teknolojide iletişim komünikasyon vs.... bireyinden tutta en büyük şirketine kadar yozlaşmışş(sözüm meclisten dışarı)
-
zaten vergiler ayrı cabası siyasete girmesin konuda yurt dışından kaçak mal getirip satacan arkadaş oda risk yada adam lazım zaten bizim kullandıklarımız yurt dışında bedava :D
-
bensiz_aglama bunu yazdı
zaten vergiler ayrı cabası siyasete girmesin konuda yurt dışından kaçak mal getirip satacan arkadaş oda risk yada adam lazım zaten bizim kullandıklarımız yurt dışında bedava :D
aynen kardeş audi q7 süleymaniye fiyatı 35000 avro türkiye fiyatı 135000 avro gülenmi ağlanmı
-
3 ay değiştiremezsin demişya. hemen git hattını vodafone veya turkcell e taşı 3 ayı görsünler . gerçi geçtiklerinde çok farklı değil ama neyse :)
-
türkcell emmi ben hattı kontorlu yaptım dıye 2 fatura cıkardı ya bırde musterı temsılcısı pıskın pıskın konusuyordu ekran kartı almak gelmıyor ıcımden yemınle oda ayrı cabası
-
oliWeR bunu yazdı
3 ay değiştiremezsin demişya. hemen git hattını vodafone veya turkcell e taşı 3 ayı görsünler . gerçi geçtiklerinde çok farklı değil ama neyse :)
ortak peki şimdi iptal etsek ki sanmam babam yıllardır kullanıyor o hattı yine fatura gelirmi gerçi iptal olmaz dedi kadın ama
-
bensiz_aglama bunu yazdı
türkcell emmi ben hattı kontorlu yaptım dıye 2 fatura cıkardı ya bırde musterı temsılcısı pıskın pıskın konusuyordu ekran kartı almak gelmıyor ıcımden yemınle oda ayrı cabası
kardeş o türkcel varya onun yüzünden sinir hastası oldum gözüm atıyordu aqq bi aralar la
-
ah türkcell zamanında aq senin :D türkcelin bir açığı vardı da zamanında ah ulem hiç dokunmadım ya salak gbi