folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Arkadasalar Acil Yardim! Kota Sorunu!

Arkadasalar Acil Yardim! Kota Sorunu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek
     Arkadasalar suan bulundugum yurtta intarnet bagalntisinda 5 gb sinir var ve bugün kontrol ettigimde 5.65 gb ti gectigimi gördüm yani yarin is gününde cok büyük ihtimal yönetici görücek ve baglantimi iki haftalik cezayla kesicek. Ellerimi havaya acip dua etmekten baska bi sansim var mi? Acikcasi baya bi sikistim, bi el atarsaniz sevinirim... 

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Patronunu kandırıp kotayı düşük güsterebilirsin ama faturayı alınca jeton düşer. Hiç şansın yok yani. 2 hafta seni göremeyeceğiz desene.:D

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek
    yaw adam avusturyali bende onun memleketinde, kandirmamim yolu yok. ortak bir serverdan internet dagiliyor cafelerdeki gibi yani ana bilgisayara girmemin yolu yok mu? Yeniyim ama 2 haftada özlersiniz beni!! :)))))))

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Kim Sana Sınrıı Geç Dedi

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 4