Arkadaşıma Hat Çektik Benim Adsl"Den (Yardım)
-
arkadaşıma hat çektik benim adsl'den ama benim baglantı hızım çok düştü sayfalarda dolaşamayack kadar bunun bi yolu yokmudur programla yada başka bişeyle onun baglantı hızını download hızını düşürmem müğmkünmü ?
baglantı hızım; 1024/256 sınırsız..
-
o kadar düşmez üstadım usb den mi bagladın kendi pc ne usb her zaman saglıklı degil derler(ben uzun süre kullandım sorunsuz) ama bi 4 portlu modemle dene derim
-
arkadasına soyle dowloand b*kunu çıkarmasın arada uyarı için onun modemden fişini çek :D
-
Arkadaşın kesinlikle downloadın b*kunu çıkartıyor. Bende de oluyor.
-
Biz interneti 3 kişi aldık adamlar sürekli download yapıyolardı sinirlendim 1 ay boyunca kablolarını çekip taktım şimdi sadece ben kullanıyorum
arkadaşının pc sinin bağlı olduğu portun ışığna bak hızlı yanıp sönüyorsa int kastırıyo demektir (her modemde aynımı bilmiyorum benimki GEEKADSL)
-
cok cekmeseydiniz kopar zuhahaha ne espri ama :D arkadası uayarmısdım ben oda fazla asmadı ama kardes gibiyiz baktın sana hayvalık yapıyor cıkar kabloyu yada cek kabloyu zorla modemınden cıkmıcaktır belkı modemini bile kaybeder hehehehehehehe in asagı sigortayı bul indir kaldır indir kaldır evinde bisiler yanacaktır
-
hatta 2-3 kısı bul biri sigortayı ındırıp kaldırsın biri gazı acıp kapatsın biri zile basıp dursun biri suyu acıp kapatsın sende modeme giden kabloyu kırmızı ve siyah kablolarından tutup sok pirize heheheheheehhe zuhahahaha hatta biride telefonu caldırıp megofana basarsa super olur bakbakıym bida cok giriyormu internete