ARKADAŞINIZ BİLGİSAYARDA NE HALT ÇEVİRİYOR
-
Ben arkadaşımın bilgisayarında ne halt çeviriyor hangi tuşlara basıyor kiminle çetleşiyor hangi yazıları yazıyor.Bunları öğrenmek istiyorum nasıl olur acaba mail adresime gönderen bir progrqam varmı ama onun olayı çakmaması lazım. bilen arkadaşş varsa söyleyebilirmi bilgisayarı bazen açık bırakıp biryere gidiyor o sırada programı yükleyebilirim ama ne tür bişey önerirsiniz. yardımcı olun lütfen
-
eğer onun bilgisayara trojan yedirir sen işin çok basit olur. eğer camı varsa ondan görüntü bile alabilirsin
-
Ghost keyloggerı kur.. Download.com da biraz araştırırsan bi dünya program cıkacaktır...
-
kardesim ben sana prorat 1,9 türkce kur o istediğin seyi daha kolay elde edersin.
gerçin prorat antivirüslere çabuk yakalanıyor amaa ,biraz daha gel,iştirmelisin kendini.
www.prorat.net burdan indirebilirsin.
şimdi sana burda antivirüse yakalanmamsı için kaynak kodlarında yapman gereken deişikliklerden bahsetmemin anlamı yok sanırım.
-
lan utanmıyonmu mılletı rontgenlemeye
ozel hayata tecavuz edıyosun ıcerı tıkarlar yakında
ehueheu:D
trojan atcan babacan tercıhen sub7 bıde aklarsın onu guzelcene
-
keyloger yedirirsen her şeyini öğrebilirsin_
-
sc keylog u tavsiye ederim. google de aratırsan bulursun.
-
keyx KARDEŞİM ŞU DEDİĞİN PROGRAMI İNDİRDİK AMA RAR. ŞİFRESİ İSTİYO NAPCEZ
-
KOCA_POMAK bunu yazdı:
keyx KARDEŞİM ŞU DEDİĞİN PROGRAMI İNDİRDİK AMA RAR. ŞİFRESİ İSTİYO NAPCEZ
zip şifresi : pro ancak prorat adsl bağlantısı olan bilgisayarlarda çalışmaz. en sağlamı sc keylog sen beni dinle ;) -
rar şifresi: pro
www.prorat.net.yada com unutmusum
size çoooooooooooook saglam bir keyloger söyleyeyim antivirusler tanımıo aktivex den bulasıo ama kendinede yedirmemen lazım bol bol yazdıklarını okursun yoksa :)
backloger kalitesinin garantisi benden çeşitli varyasyonlarda bizzat denenmişdir. küçük bir sorun var ama
bu programı bana ismi namıı hatrı sayılır bir programcı arkadas vermişdi zorunlu formatta gitii bulabilirseniz haberim olsun