folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Arkadaşlar Acil Arena-Tr Davetiyesi Lazım Yarına 7-8 Tane Film Yetiştirmem Lazım ?

Arkadaşlar Acil Arena-Tr Davetiyesi Lazım Yarına 7-8 Tane Film Yetiştirmem Lazım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

arkadalar acil arena-tr deavetiyesi lazım olan varsa yollayabilirmi?7-8 tane film etiştirmem lazım yarına

şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için varsa mail adresim:  darq@djdarq.net

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek
    warsa banada atarmısınız dalaman0707@gmail.com

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeReZeK
    ZeReZeK's avatar
    Erkek
    varsa ben de aliyim lutfen!!! tskrler. zerezek@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    Mailini kontrol et darq

Oyun yeni başlıyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek
    Eleştirmek yada yeri burasımı kardeşim yada bu ne ya sapıttınız iyice yada yeter artık davet istemek için konu açmayın ya yada vs. vs.vs. için sölemiorumda.. Bilginiz olsun yasak davet istemek için konu açmak bilginize..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Forumda arama yapin ilk once.. Bak burda konuda link vermisim isteyen alsin diye.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=87972

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eleştirmek yada yeri burasımı kardeşim yada bu ne ya sapıttınız iyice yada yeter artık davet istemek için konu açmayın ya yada vs. vs.vs. için sölemiorumda.. Bilginiz olsun yasak davet istemek için konu açmak bilginize..
    -----------------------------

evet artık davetiye istmek için konu açmak yasaklandı geçenlerde yazıyodu dağıtım için açılabilir ama istemek için açılamaz diyodu 

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Hmm bende 3 tane vardı ama suan itibariyle win7 yi indirdiğim icin tekrar user oldum.Şansınıza küsün :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 8