Arkadaşlar Acil Bi Bakın. Vatan İçin !!!!!!
-
Kardeşlerim bugun mail kutuma gelen bi videoyu sizinle paylaşmak istedim bu o.ç lerin amaçları belli 5 dk ayırıp izleyin yorumlarınızı ve yapmamız gerekenleri beraber tartısalım gerçekten önemli bi konu bence.
-
Videoyu baştan sona izledim.Bu sölenenlerin baştan sona doğru olduğunu zaten biliyoruz..
Verilecek cevap da savaş,ayaklanma,silahlanma,duvarlara sokaklara yazılar,pankartlar asma,caddelerde mal gibi bağırma değil herbişeye çözüm bulan EĞİTİM dir.
Ne dinimden geçerim ne vatanımdan.Yeri geldi mi savaşırız kanımızın son damlasına kadar.
Ama şu an ilim zamanı,bilim zamanı...Geliştirin kendinizi her konuda...Kimle dans ettiklerini görsünler pezevenkler.
-
Aynen katılıyorum biraderim biz kendimizi ne kadar geliştirisek dinimizide vatanımızıda canımızı malımızıda o derece koruruz diiye düşünüyorum ama o.ç ları dünyanın öbür ucundan gelip dibimizdeki insanlara köpek gibi saldırıp birilerini bize karsı kullanmaya çalısıyorsa bunu bi bedeli olmalı diye düşünüyorum bunu herkez anlamdı ama kimse bu konuda bişeyler yapmıyo vatan yawas yawas satılıyo.Bugun gidin çeşmenin en güzel yerleri yabancılara ait izmirin en güzel yerleri hep satılmış durumda bunu koruyacak ne yasa war nede baska bişey.
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 3