Arkadaşlar Acil Yardım !!! Çok Önemli
-
arkadaşlar benim pc de usb aygıtlarında sorunum var. sorunum şu ; bilgisayarda çalışırken priz infilak edince bilgisayarımla yazıcım kapandı sonra prizi yenisiyle değiştirdim değiştirdikten sonra bilgisayar yazıcıyı tanımıyor. gerçi yazıcı kurulmuş ve tanıtılmış ama usb girişlerinde sorun var sanırım. bilgisayarı geri yükleme (ghost) yaptım. format çektim ama hiç biri işe yaramadı usb driverini kaldırdım yeniden kurdum oda fayda etmedi. küçük flash bellekleri bile tanımıyor kameramda çalışmıyor. kameramda driverde kurulu. sizce sorun nerde bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? usb kablolarını da değiştirdim o da fayda etmedi. anakartın markası intel gigabayt. yardımlarınızı bekliyorum...
-
şimdi hoca usb girişleri yanımış olabilir, biosdan standart ayarlara al bakalım, olmazsa büyük ihtimal bios uçmuştur
bu arada başlığı açıklayıcı birşey yap (usb sorunu gibi) -
nananasını bilmem napim ..bende prizi yenisiye değiştim ama Pc bile yeniden çalışmadı ..servese götürdüm power değişicek herhalde en az 15-20 dolar kadar giricek dötüme :Q
-
dostum önce bi usbye başka bir aygıt bağla da bi bak bakalım onu görecek mi mp3 player filan gibi..usb çalışıyosa ayvayı yedin.yazıcıya baktır bi
-
Ertan in dedigi bios default ayarlarini yap olmazsa 5-10 kurusa git PCI USB cogaltici al pci den kullanirsin usb leri.
-
başka bişeyle daha taktım hepsini denedim mp3 player, kamera, flash hiç birini görmüyor gerçi usb driveri kurulu ama. ertan kardeşim bios sağlam bios çalışıyor standart ayarlarda zaten o da gene çalışmıyor demek ki usb girişleri yanmış demek ki servise götürmekten başka çare yok artık yardımlarınız için teşekkür ederim
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 6