folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Arkadaşlar Acil Yardım !!! Çok Önemli

Arkadaşlar Acil Yardım !!! Çok Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoveMagic
    LoveMagic's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benim pc de usb aygıtlarında sorunum var. sorunum şu ; bilgisayarda çalışırken priz infilak edince bilgisayarımla yazıcım kapandı sonra prizi yenisiyle değiştirdim değiştirdikten sonra bilgisayar yazıcıyı tanımıyor. gerçi yazıcı kurulmuş ve tanıtılmış ama usb girişlerinde sorun var sanırım. bilgisayarı geri yükleme (ghost) yaptım. format çektim ama hiç biri işe yaramadı usb driverini kaldırdım yeniden kurdum oda fayda etmedi. küçük flash bellekleri bile tanımıyor kameramda çalışmıyor. kameramda driverde kurulu. sizce sorun nerde bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? usb kablolarını da değiştirdim o da fayda etmedi. anakartın markası intel gigabayt. yardımlarınızı bekliyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    şimdi hoca usb girişleri yanımış olabilir, biosdan standart ayarlara al bakalım, olmazsa büyük ihtimal bios uçmuştur

bu arada başlığı açıklayıcı birşey yap (usb sorunu gibi)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    nananasını bilmem napim ..bende prizi yenisiye değiştim ama Pc bile yeniden çalışmadı ..servese götürdüm power değişicek herhalde en az 15-20 dolar kadar giricek dötüme :Q

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    dostum önce bi usbye başka bir aygıt bağla da bi bak bakalım onu görecek mi mp3 player filan gibi..usb çalışıyosa ayvayı yedin.yazıcıya baktır bi

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ertan in dedigi bios default ayarlarini yap olmazsa 5-10 kurusa git PCI USB cogaltici al pci den kullanirsin usb leri.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoveMagic
    LoveMagic's avatar
    Erkek
    başka bişeyle daha taktım hepsini denedim mp3 player, kamera, flash hiç birini görmüyor gerçi usb driveri kurulu ama. ertan kardeşim bios sağlam bios çalışıyor standart ayarlarda zaten o da gene çalışmıyor demek ki usb girişleri yanmış demek ki servise götürmekten başka çare yok artık yardımlarınız için teşekkür ederim
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 6