Arkadaslar Acil Yardım Bekliyorum !!!
-
arkadaslar ben biras yeniyim bu işte ama.. affınıza sıgınarak bise soracaktım. ben bilgisayara sifre koymustum oturum acma sifresi.. simdi unutum onu.. onu nasıl hallderis..oturumu acmak işçin bi cozumu varmı ??
-
en basitinden adminden gir
-
eğer admin şifresinide bilmiyosan başka bir pc den erd commander 2003 indir cd ye at boot olsun şifreyi değiştirirsin sorunda hallolur
-
tesekkurler de admin nedir ? :)
-
pcnin pilini sök
-
vallahi bilmiyorum.. ben daha bayagı comezimm..
-
akineton_77 kardeşim admin bilgisayarın yöneticisi demekdir.
Bakma burda kendini bişiler biliyo sana bir çok çömez var bilmezler ama sormazlarda ama birisi bir şeyler sorunca ya dalga yada küfür...
Böyle ezikleri takma sakın -
bilmemek ayıp değil çaktırma yete :) kasayı aç anakrt var orda bitane en büyük kart dik vaziyette durur ve herşey ona bağlıdır.heh işte onun üstünde bir pil var büyük saat pili onu çıkar ve tekrar tak.olması lazım hiç bişey yapamazsan xp cd sini tak format at onuda yapmayı bilmiyorum deme okuma yazman varsa formatı atarsın.
-
eivalla kardes.. peki yonetici dedigin bilgisayar acıldıgında del mel yaparak girdigim o yermi boot flan yazan yer ?? oraysa oraya girdimmi ne yapmam gerekişyo bu sorun için arkadasım ? sana zahmeyt olıuyo ama benim cevrade hep bilmiyolar mecbur kaldım yane..
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 9