Arkadaşlar Acil Yardım Edin
-
pc ye vtp6 teması kurdum bi poka yaramadı ve kaldırıyım dedim zar zor kaldırdım fakat pc açılısı vista ve buna benzer yazı tipleri ve genelde değişen bişi olmadı format atacak durumda değilim bien biri varsa ltfn bi el atsın
not: konuyu direk genelden açtım kusra bakmayın. -
Sistem geri yükleme yaparsın olmazsa temayı özelliklerden ayarla olmassa tuneup utilities 2007 kurup ordan eski temayı sil sonra windows temasını seç daha sonra tuneup a gir system control den repair icon yap bu kadar düzelmesi gerekir.
-
sistem geri yükleme ???
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
sistem geri yükleme ???
-----------------------------Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme
temayı kurmuşya sisteme kurmadan önceki düzgün ayarlara getirebilir ondan dedim
-
inf0xeR bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
sistem geri yükleme ???
-----------------------------Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme
temayı kurmuşya sisteme kurmadan önceki düzgün ayarlara getirebilir ondan dedim
-----------------------------:D:D ben biliyorum arkadaşa neden yapmadın demek istedim :D
-
:D:D ben biliyorum arkadaşa neden yapmadın demek istedim :D
-----------------------------Bende diyorum bu nediyo bu :D bilmiyomu diyorum sistemi geri yüklemeyi :D pardon ağa :D
-
sevindirik oldum şimdi yavvv... saolun valla sistem geri yükleme olayıda güzeldi ama olmadı :) tuneup utilities 2007 işimi gördü diyebilirim saolun... Allah'a emanet olun.
-
Sorunların ilacıyımdır allaha şükür :D