folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar..ya başıma gelmeyen terslik kalmadı ALLAH belasını versin !

Şimdi arkadaşlar benim ehliyetim yok.Dün gece avclar çıkışı yanyolda bi araçla birbirimize sert bi şekilde girdik.

Bende pek bişey yok teker uçtu bitek amk.. Onun ön komple gitti.Alkollü idi pezevenk ve kaçtı.

Yani anlıcağınız o firar ben ehliyetsiz .Şimdi rapor hazır yarın alacağız..

Sizce ne olur yani raporda ne gibi sonuçlar çıkar arkadaşlar bileniniz varsa bi yardım etsin..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

abim kullanıyordu diyecektin değil mi?tamam abim kullandı dersiniz adam alkollüydü dersiniz sonra kazayı anlatın polise iyi görünün sonrası gelir zaten siz zavallı olun o it olsun işler bu numara :D birde kazada sence kim suçlu ? tabi sende gidip arkadan koyduysa bir şey diyemem şimdi senin haklı çıkman zor

ayrıca konunun başlığı trafik sorunu filan yap

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cegstyle
    Cegstyle's avatar
    Erkek

Adam kaçtıysa alkollü olduğunu nasıl kanıtlıcaksın?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Cegstyle bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam kaçtıysa alkollü olduğunu nasıl kanıtlıcaksın?

önceki konuda demiştim bunu 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

evet.ama polislerle epey sohbet etti her halinden anlaşılıyordu..yani ne olacak bunu sonucunda rapor da herşeyi bizemi kitlicekler nasıl olur bu yeni torba yasa falan :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

enginkar bunu yazdı:

evet.ama polislerle epey sohbet etti her halinden anlaşılıyordu..yani ne olacak bunu sonucunda rapor da herşeyi bizemi kitlicekler nasıl olur bu yeni torba yasa falan :(

hocam adam kaçtı diyorsun sonra sohbet etti anlamadım?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

ben de anlamadım o kadar polisin içinde nasıl kaçtığını.orda konuşuyodu polislerle sonra ortadan kayboldu firar yazdılar..50 ye yakın polis içinden kayboldu gitti bi anda ya..polisler olayı anlamaktdan çok hepsiarabanın iine bakmaya başladı hiç adam akıllı soruşturma falan yok.işte boyle valla .tutanakda da şoyle yazıyor.

Bizim araç opel astra bu arada.kaçan adam da kırmızı polonun sahibi.

Tutanak Şöyle: Beyaz woswogan in opele vurması sonucu opelin yani bizim aracın yönü değişiyor ve kımızı polonun önüne düşüyor.woswogan olay yerinden uzaklaşıyor.poloda önüne düşen opelin sol arkasına vuruyor ve bariyerlere..tutanak bu şekilde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sende ehliyet yok o adam alkollü bile olsa direk gelip sana çarpsa bile sen suçlusun

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 8