Arkadaşlar Ben Flash İle Web Sitesi Çalışması Yapıyorum Denemek İçin Bedava Web Adresi Veren Sitelerde Şöle Bir Sıkıntı Yaşıyorum Konu İle İlgili Bilgi Rica Ediyorum
-
arkadşlar ben flash ile web sitesini yaptıktan
sonra swf olarak kaydettiğim dosyayı bedava sitelerden birinde yayınlıyıp görmek istiyorum ama şöyle bir sorunla karşılaşıyorum
örneğin mynette dosya yöneticisi bölümünden
yapmış olduğum swf dosyasını (boyut 750 kb)
kaydetmek istiyorum ekranda mavi bir yükleme şeridi çıkıyor dosya yükleniyor diye fakat yüklemiyor sayfa görüntülenemiyor diye bir yazı çıkıyor merak ediyorum 10 mb alan veren mynet veya benzeri kuruluşlar acaba bedava hiz met verdikleri için bir seferde bu kadar dosya yüklenmesinemi izinmi vermiyor yoksa ben mi beceremiyorum? gerçi 250-300 kb arası yaptığım dosyaları yüklüyorum ama 500 kb "yi geçenleri yükleyemedim sizce sorun nedir bilen varmı özellikle mynet bedava websayfaları bölümünde
aynı şeyle karşılaşan oldumu? -
selam
o buyuklukte dosya yuklemedim fakat cok daha kucuk boyutlardaki dosyaları bile yuklerken aynı sorunları yasayabiliyorsun nedeni belki baglantının hızından olabilir belkide mynetin kendisinden olabilir.
tekrar tekrar deneyince sonuc alabiliyorsun
ayrıca dosyayı zipli halde atabilirsen belki daha kolay olur.
kolaygelsin -
f saraçoğlu arkadaş forumdaki soruma yaklaşımından dolayı teşekkür ederim ancak dosyayı zipleme yöntemi ile mynete aktardığım dosyayı açtığımda yine kendi bilgisayarımda açılır ve ben yine maksadıma ulaşamam
yapmış olduğum swf dosyasını ziplemeden oraya atmam lazım çünkü kaynak koduna onun adresini verecemki sayfa görünsün yinede fikrin için teşekkür
-------
Bahsettiğim konu ile ilgil diğer arkadaşların yardımını bekliyorum
-
bedava alan yer veren yerlerin cogunda dosya boyut sınırlaması var...!sınırlama olmayan bi yere yukle...
geocities in sınırlaması 5 mb oldukca iyi....tabi hala oyleyse... -
MYNET YARDIM SERVİSİNDEKİ YAZI
------------------------------
Ekleme
Mesajınızla birlikte ek bir dosya göndermek için mesajınızı yazdığınız sayfada "dosya eklemek" bölümünü tıklayın. "Dosya Ekle" sayfasında "Açıklama" alanına ilgili dosya için kısa bir tanımlama girin ve "Gözat" butonunu tıklayarak eklenecek dosyayı seçin ya da dosyanın yerini ve adını yazın ve "Tamam" butonuna basın. Böylece tekrar panoya asacağınız mesajı yazmakta olduğunuz sayfaya geri dönülür.
Ekleyebileceğiniz dosyanın büyüklüğü 200 KB"yi geçemez
ARKADAŞLAR KENDİ SORUNUMU KENDİM ÇÖZDÜM İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KONU KAPANMIŞTIR
YALNIZ MYNETTE İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR YA ADAM GİBİ
KISITLAMA YAPMADAN HİZMET VERİN YADA BUNU BAŞLANGIÇTA BELİRTİN Kİ MİLLET BENİM GİBİ UĞRAŞMASIN
LARRRRRR
-
MYNET YARDIM SERVİSİNDEKİ YAZI
------------------------------
Ekleme
Mesajınızla birlikte ek bir dosya göndermek için mesajınızı yazdığınız sayfada "dosya eklemek" bölümünü tıklayın. "Dosya Ekle" sayfasında "Açıklama" alanına ilgili dosya için kısa bir tanımlama girin ve "Gözat" butonunu tıklayarak eklenecek dosyayı seçin ya da dosyanın yerini ve adını yazın ve "Tamam" butonuna basın. Böylece tekrar panoya asacağınız mesajı yazmakta olduğunuz sayfaya geri dönülür.
Ekleyebileceğiniz dosyanın büyüklüğü 200 KB"yi geçemez
ARKADAŞLAR KENDİ SORUNUMU KENDİM ÇÖZDÜM İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KONU KAPANMIŞTIR
YALNIZ MYNETTE İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR YA ADAM GİBİ
KISITLAMA YAPMADAN HİZMET VERİN YADA BUNU BAŞLANGIÇTA BELİRTİN Kİ MİLLET BENİM GİBİ UĞRAŞMASIN
LARRRRRR
-
Birde http://brinkster.com"dan denesen daha iyi olur herhalde
mynet konusuna gelince herkes kendi yaptığıyla övünür
-
Yapacağın tek şey var oda Freeservers.com a girmek...
Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 8