folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Arkadaslar Benı Kımın Engelledıgını Nasıl Bulanılırım

Arkadaslar Benı Kımın Engelledıgını Nasıl Bulanılırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birol_gk
    birol_gk's avatar
    Erkek
    arkadaslar benı  kımın engelledıgını nasıl bulabılırım  bılen varmı lutfen yardım etsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

bulamassın, seni engelleyen kişileri bulamassın ama kişi seni listesinden silmişse öğrenebilirsin, zaten engellemişse büyük bir ihtimal listesindende silmiştir...

araçlar/seçenekler/gizlilikten kişinin üstüne sağ tıkla sil seçeneği aktif ise seni listesinden silmiştir...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeriC
    MeriC's avatar
    Erkek

mitnick kevin o işe yaramıyor ben kendi mahalle arkadasımda denedim baktım beni sil gösteriyor ama cocuğun msn sine baktım silinmemiş.dün amsn yukledim orda seni msn listenden silenlerin üstünde X işareti cıkıyor bu işine yarar hem msn kullanırsın hemde seni silenleri görebilirsin

I"m Not a Hacker I"m a "" Security "" Professonial
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

yaw onu denemek için komşuya kadar gitmene gerek yoktu :)

kendi adresini kendi listene ekle ve araçlar/seçenekler/gizlilik bölümünden bak sil seçeneği aktif değil ve sonra kendi kendini listenden sil git bak sil seçeneği aktif bu kadar basit...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 1757 Toplam Mesaj: 4