folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Benim Hdd Den Çok Ses Geliyor Ya:(

Arkadaşlar Benim Hdd Den Çok Ses Geliyor Ya:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    500 Gb samsung hd08hj modelinde hdd almıştım fakat çok ses çıkartıyor bu sesi gidermenin yolunu araştırdım disk birleştirme felan dediler yaptım olmadı başka bi yol bilen varmı acaba bide hdd yi maximum nasıl hızlı çalışmasını sağlarım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    hdd yi ilk haline getiren format araçları var kullan ses falan kalmas

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    maxtor maxblast dene fabrika ayarlarına dönüştürür.. önemli dosyaların varsa yedekle bölümlenmiş olsa dahi bu program hardiski full sıfırlar tahmini 15-18 saat falan sürer..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kesinlikle dosyalarini hemen yenile. Bende seagate vardi cok ses geliyordu, ihmal ettim, bir gun bilgisayar acilmaya basladi. Hdd yi fabrikasina gonderdim benden 6800 dolar soguslediler.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kesinlikle dosyalarini hemen yenile. Bende seagate vardi cok ses geliyordu, ihmal ettim, bir gun bilgisayar acilmaya basladi. Hdd yi fabrikasina gonderdim benden 6800 dolar soguslediler.

6800$ ??

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    m.k bendede 500 Gb samsung var kafa atiyor kasayı sallıyor.. hatta konusunu açmıştım burda cok ses yapıyor diye gelen cvplar normaldir dediler cünkü samsung..

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

6800$ ??

Evet haci, tam 6800$ adamlar dediki disklerin icindeki okuma-yazma kafalari bozulmus.

icinde sirkete ait 2 yillik butun mail yazismalari, evraklar, fiyat listeleri, musteeri listeleri vs vs vs ustune benim cocugun son iki yillik videolari resimleri vardi. Mecbur verecen o parayi.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 7