Arkadaşlar Benim Hdd Den Çok Ses Geliyor Ya:(
-
500 Gb samsung hd08hj modelinde hdd almıştım fakat çok ses çıkartıyor bu sesi gidermenin yolunu araştırdım disk birleştirme felan dediler yaptım olmadı başka bi yol bilen varmı acaba bide hdd yi maximum nasıl hızlı çalışmasını sağlarım
-
hdd yi ilk haline getiren format araçları var kullan ses falan kalmas
-
maxtor maxblast dene fabrika ayarlarına dönüştürür.. önemli dosyaların varsa yedekle bölümlenmiş olsa dahi bu program hardiski full sıfırlar tahmini 15-18 saat falan sürer..
-
Kesinlikle dosyalarini hemen yenile. Bende seagate vardi cok ses geliyordu, ihmal ettim, bir gun bilgisayar acilmaya basladi. Hdd yi fabrikasina gonderdim benden 6800 dolar soguslediler.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
Kesinlikle dosyalarini hemen yenile. Bende seagate vardi cok ses geliyordu, ihmal ettim, bir gun bilgisayar acilmaya basladi. Hdd yi fabrikasina gonderdim benden 6800 dolar soguslediler.
-----------------------------6800$ ??
-
m.k bendede 500 Gb samsung var kafa atiyor kasayı sallıyor.. hatta konusunu açmıştım burda cok ses yapıyor diye gelen cvplar normaldir dediler cünkü samsung..
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------6800$ ??
-----------------------------Evet haci, tam 6800$ adamlar dediki disklerin icindeki okuma-yazma kafalari bozulmus.
icinde sirkete ait 2 yillik butun mail yazismalari, evraklar, fiyat listeleri, musteeri listeleri vs vs vs ustune benim cocugun son iki yillik videolari resimleri vardi. Mecbur verecen o parayi.