folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Arkadaşlar Bi Bakarmısın Acilen C++

Arkadaşlar Bi Bakarmısın Acilen C++

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

write a program for processing a sequence of integer numbers bounded by the CTRL +Z 10:24:36 find the minimum positive and even number and its position in the sequence of numbers find avarage of negative numbers in rtange [a,b].

beyler ingilizce farkındayım ama tr ye cevirecek vaktim olmadığından bole hemen kopyala yapıştır yaptım mumkunse yardım edermisiniz nasıl yapılıyo bu?

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı sanırım tanımlamada hata yapmışsın pek ingilizce yok fakat demek istediği sanırım pozitif çift sayıları bulmak için yazdığın program negatifleri de buluyo dio

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

evet olabilir crafty... ama soru bu şekilde oldugu gibi yazdım acıkcası :) halen yardımlarınızı beklemedeyim....

çevirisi :

10:24:36 Minimum pozitif ve çift sayı ve rakam dizisi yerini [a, b] rtange negatif sayı ortalaması bul CTRL + Z ile sınırlandırılmış integer sayıdan oluşan bir dizi işleme için bir program yazmak.

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

anlaşılan anlayan arkadaşlardan kimse yok burda  :(( peki aşşagıya yapıştıracağıma cvp verebilecekmisiniz? ufak hatalar var ama snucu ne cıkıyor bi bakarmsıınız....

#include<stdio.h>
    void main()
    {int x=1,y=2,z=1;
    y%=++x&&--y ll --z;
    z=z++==x
    ++=;
    printf("%d%3d%2d\n",x,y,z);

Carpe Diem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Ctrl+Z ye basılana kadar klavyeden sayı alacaksın. Sonra içlerinden en kucuk pozitif çift olanı ve onun pozisyonunu (sırasını) ekrana basacaksin ve negatif girilen sayıların ortalamasını alacaksın.... Ayrica yazdığın kod c++ degil c kodu ve istenilen programla alakasi yok :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı sen tam olarak ne yapmaya çalıştığını yazsan da biz ona göre kod üretsek?

aşağıda yazdığından hiçbişi anlamadım başka bir dile convert ettirim dedim hata verdi :|

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 6