Arkadaşlar Bi Bakarmısın Acilen C++
-
write a program for processing a sequence of integer numbers bounded by the CTRL +Z 10:24:36 find the minimum positive and even number and its position in the sequence of numbers find avarage of negative numbers in rtange [a,b].
beyler ingilizce farkındayım ama tr ye cevirecek vaktim olmadığından bole hemen kopyala yapıştır yaptım mumkunse yardım edermisiniz nasıl yapılıyo bu?
-
hacı sanırım tanımlamada hata yapmışsın pek ingilizce yok fakat demek istediği sanırım pozitif çift sayıları bulmak için yazdığın program negatifleri de buluyo dio
-
evet olabilir crafty... ama soru bu şekilde oldugu gibi yazdım acıkcası :) halen yardımlarınızı beklemedeyim....
çevirisi :
10:24:36 Minimum pozitif ve çift sayı ve rakam dizisi yerini [a, b] rtange negatif sayı ortalaması bul CTRL + Z ile sınırlandırılmış integer sayıdan oluşan bir dizi işleme için bir program yazmak.
-
anlaşılan anlayan arkadaşlardan kimse yok burda :(( peki aşşagıya yapıştıracağıma cvp verebilecekmisiniz? ufak hatalar var ama snucu ne cıkıyor bi bakarmsıınız....
#include<stdio.h>
void main()
{int x=1,y=2,z=1;
y%=++x&&--y ll --z;
z=z++==x
++=;
printf("%d%3d%2d\n",x,y,z); -
Ctrl+Z ye basılana kadar klavyeden sayı alacaksın. Sonra içlerinden en kucuk pozitif çift olanı ve onun pozisyonunu (sırasını) ekrana basacaksin ve negatif girilen sayıların ortalamasını alacaksın.... Ayrica yazdığın kod c++ degil c kodu ve istenilen programla alakasi yok :)
-
hacı sen tam olarak ne yapmaya çalıştığını yazsan da biz ona göre kod üretsek?
aşağıda yazdığından hiçbişi anlamadım başka bir dile convert ettirim dedim hata verdi :|