folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaslar Bi Bakarmısınız Üniversite Hakkında - Kou Gebze K. İö

Arkadaslar Bi Bakarmısınız Üniversite Hakkında - Kou Gebze K. İö

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S.a arkadaslar ben bi teknik lisenin 3. sınıfındayım bu sene 2 seneliğe gitmicem die tercih yapmadım ancak daha sonra okular açılınca 4 arkadas gitmeye karar verdik ek kontenjandan 2arkadas kazanamadı bi arkadsında özel işleri cıktı yani sap gibi kaldım ortada işin kötüsü bütün hocalarımızla vedalaşmıştık sizce şimdi ne yapmalıyım.kou gebze kampüsü ikinci öğretimi kazandım.okula devam edersem okul 1.si olabiliirim ama puanım %50kırılıyo.bide gidersem ortamı bilmiyorum arkadasım yok orda.tek başımada zor olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    orada mekatronikte okuyan birkaç arkadaşım var tanışmak-bilgi almak istersen msnde tanıştırabilirim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kou gebze m.y.o. mu yoksa yüksek teknoloji mi?

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yüksek okulu msnde tanışmak çok ii olur bu akşam olabilirmi kayıt için yarın gitmem gerekiyo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ekle kardeşim sunyy2004 aynen oradan bu sene mezun oldum :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Kardeş Gel Tabi Mekatronik 1. Sınıf İÖ => Ben
    Bakarsın Bizim Sınıfa Düşersin :P

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    koçum gel bişey olmazda 2. öğretim biraz zorlar nerde oturuyorsun ? kampüs değil cano mezarlığın karşısındasın gebze myo gel tanışırız :)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Wayy Be Zamanında Belki Bizim Sınıfa Düşersin Diyorum.
    Şimdi Dost Olduk :) Aynı Sınıf Ne Kelime Aynı Kurs Aynı Kantin Aynı Matematikçi Aynı Dert :)

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 8