Arkadaşlar Bi Bakın Lütfen
-
arkadsaşlar youtubede video izlerken ses alamiyorum yaklaşik bi saat önce costantin adli arkadaşta ayni sorunu dile getirmiş konusunda, bende ayni durumdayim pc ye format attim sorun hala devam ediyor donanimda bi sorun yoq yazilimdada ne gibi bi sorun olduğunu anlayamadim yardim ederseniz sevinirim şimdiden tşkrler herkeze
-
madem oyle neden ayrı bir topik açma gereği hissettiniz benim güzel kardeşim ???
-
abicim o adamin açtiği topike kimse ne cevap yazmiş nede sundan dolayi olur demiş napayim bi bilgi bulamadim
-
abi bırak gavur malı youtubeyi ne güsel yerli malı yurdum malı varken
rulzzz pikniktube.com!:)
edit:
bu arada konu yanlış yerde kanımca :) grafik flash animasyonla youtubenin nasıl bağlantısını kurdun bi türlü cakamadım:S
-
Bu mesajı yazarken umuyorumkı normalde bılgısayarında ses kartı ve bır ses cıkartıcı aygıt vardır... ( Hoparlor - Kulaklık vs... )
1- Windows Media Player ının surumunu kontrol et... ( Basitce calıstır ve search for updates yap ) Bu olayı kullanman ıcın orjınal windows xp kullanıyor olman lazım...
2- www.opera.com a gir opera yı dowload et... Onu dene...
3- Bilgisayarım ( Sag click ) --> Ozellıkler --> Donanım --> Aygıt Yonetıcısı
Buraya gir ve ses kartının calısıp calısmadıgına bak... Hala olmazsa gel mesaj at baska bı yardım yolu bulalım sana...
-
çok sağol hoja bi deneyem bakam