Arkadaşlar Bi Bakın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spiketown
    spiketown's avatar
    Erkek
    arkadsaşlar  youtubede video izlerken ses alamiyorum yaklaşik bi saat önce costantin adli arkadaşta ayni sorunu dile getirmiş konusunda, bende ayni durumdayim pc ye format attim sorun hala devam ediyor donanimda bi sorun yoq  yazilimdada ne gibi bi sorun olduğunu anlayamadim  yardim ederseniz sevinirim şimdiden tşkrler herkeze
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    madem oyle neden ayrı bir topik açma gereği hissettiniz benim güzel kardeşim ???

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spiketown
    spiketown's avatar
    Erkek
    abicim o adamin açtiği topike kimse ne cevap yazmiş nede sundan dolayi olur demiş napayim bi bilgi bulamadim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

abi bırak gavur malı youtubeyi ne güsel yerli malı yurdum malı varken

rulzzz pikniktube.com!:)

edit:

bu arada konu yanlış yerde kanımca :) grafik flash animasyonla youtubenin nasıl bağlantısını kurdun bi türlü cakamadım:S

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu mesajı yazarken umuyorumkı normalde bılgısayarında ses kartı ve bır ses cıkartıcı aygıt vardır... ( Hoparlor - Kulaklık vs... )

1- Windows Media Player ının surumunu kontrol et... ( Basitce calıstır ve search for updates yap ) Bu olayı kullanman ıcın orjınal windows xp kullanıyor olman lazım...

2- www.opera.com a gir opera yı dowload et... Onu dene...

3- Bilgisayarım ( Sag click ) --> Ozellıkler --> Donanım --> Aygıt Yonetıcısı

Buraya gir ve ses kartının calısıp calısmadıgına bak... Hala olmazsa gel mesaj at baska bı yardım yolu bulalım sana...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spiketown
    spiketown's avatar
    Erkek
    çok sağol hoja bi deneyem bakam
Toplam Hit: 943 Toplam Mesaj: 6