Arkadaşlar Bi Sorum Olacak???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben bu mirc de ayrı bir server açabilirmiyim yani bizim bi arkadaş ortamımız war onlarla geceleri toptan aynı yerde konuşabileceğim bir server açabilirmiyim bu mirc olabilir ya da herhangi bi şey yani anlatmak istediğim topluluk halinde sadece bize ait bir chat yeri oluşturabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şİmdiden Teşekkürler.

I"amDJ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    www.dal.net te kendine kanal register edebilirsin.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    bide anfy chat mi n vardı ben bi ara yapmıştım bi bak google da anfy ye

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    Ya arkadaşlar bu sitelerden bişi yapamadım geniş olarak açıklayabilirmisiniz :(Ama herşey için saqoLun qene bu iş için fazLa biLqisi oLanLar yazsın Lütfen

I"amDJ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    server i boşwer sen kanal la idare et...az önceki dalnet olayını anlatıyım sana..

mirc programına giriyosun yoksa www.mircindir.com ' dan indir bi tane sonra onu kur.. sonra /server irc.dal.net yaz entere bas
    ..kanal kaydetmek için önce nickini kaydetmen gerekli..
    onuda şu komutla yapıcaksın : /ns register şifren mailadresin ..
    ÖRNEĞİN : /ns register 123456 slm@hotmail.com..
    nickini kaydettikten sonra kaydetmek istediğin kanala giriyosun
    oda böyle olur : /j kanal ... ÖRnek : /j cafe .. ama kaydetceğin kanalın önceden başkası tarafından kaydedilmemiş olması gerek bunu nerden anlarsın onuda söleyim..eğer kanalı senden önce kimse kaydetmemişse kanala sen girince direk op (@) olursun...
    neyse kaydedilmemiş bi kanalı da bulup girdikten sonra o kanalı üstüne alcaksın yani kaydetceksin..
    onun komutuda şu : /cs register #kanal şifre açıklama
    ÖRNEĞİN : /cs register #cafe 123456 çok iyi sohbet ortamı
    kanalıda kaydettikten sonra arkadaşlarının o kanala girmesini sağlıycaksın... nickini ve kanalı şifreledik..sana bi kolaylık daha söyliyeyim her seferinde kanala kendin girmek için uğraşmaman için kanalı otomatik girişe alcaksın yani sen nick şifrei girdikten sonr akanal otomatik açılcak..nick şifreni şu komutla girceksin : /identify şifren
    ÖRNEĞİN : /identify 123456
    kanalı otomatik girişe almak için se bu komut : /ns ajoin add #kanal
    Örneğin : /ns ajoin add #cafe
    Kolay GElsin..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    BiGGest arkadaşım we diqer arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim yardımlarınıza minnettarım.

I"amDJ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaSa
    PaSa's avatar
    Erkek

Sabit bir ip adresin varsa local host da kendine bir sunucu kurarsın ver arkadasların /server 88.65.44.33 gibi senin makinen acık oldugu surece baglanabilirler.

Konuyu hortlattım ama güzel oluyo ben hala bazen yapıyorum :) Ilgilenen olursa pm atsın detaylı bir makale yazarım.

PaSa was here.
Toplam Hit: 12252 Toplam Mesaj: 7