folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Arkadaşlar Bi Sorunum Var Pc Açılmıyo Bana Yardım Edebilirmisini?

Arkadaşlar Bi Sorunum Var Pc Açılmıyo Bana Yardım Edebilirmisini?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    arkadaşlar pc yi açıyorum hoş geldiniz yazısı duruyo açılmıyo ctrl+alt+delete yapıyorum ondan sonra açılıyo windows görev yöneticisini kapatıyorum ve pc normale dönüyo ne yapmam gerekli unutmadan pili çıkarmıştım :((

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Bendede böle sorun olmuştu elimden gelen herşeyi yaptın yok acılmadı yani kısaca agzına kadar virüs yemiş :d format attım düzeldi pil olayını anlamış deilim ama ?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    bu bahsettiğin sey pilicıkıardıktan sonramı oldu...ki olmaması lazım ole bise cunki pc kurallarına aykırı herneyse bu biligisayar neonun dediği gibi azına kadar virusle dolmus hazımsızlık problemi cekio bi soda bide format atarsan super olur hadi kib
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

bu problemi daha önce yaşamıştım win.xp normal hale döndüğünde sistemi geri yüklemeyi dene olmuyorsa güvenli kipten aç, başlat->çalıştır-> msconfig yapıp " Başlangıç öğelerini yükle " yi kaldır tamam dedikten sonra C:\Documents and Settings\Oturumadın\Local Settings\temp klasörünün içini tamamen sil daha sonrasında trojan temizleyebilecek birprogram varsa ki spybot find & destroy programını çalıştır çıkanları sil restart at

Software Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
Toplam Hit: 1203 Toplam Mesaj: 5