Arkadaslar Bi Yardım Edermisiniz
-

sol taraftaki şapkalı beyazlı şahısı yüzü tanınacak şekilde yakınlaştırmaya çalıştım photozoom vs.. programlarla uğraştım yapamadım ilgilenirseniz sevinirim
-
olmaz ki
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------

sol taraftaki şapkalı beyazlı şahısı yüzü tanınacak şekilde yakınlaştırmaya çalıştım photozoom vs.. programlarla uğraştım yapamadım ilgilenirseniz sevinirim
-----------------------------hocam hırsızlık meselesi ise polise ver kayıtları suç duyurusunda bulun vs...
-
polis diyoki bizim teknoloji elvermiyor siz bulursanız kim olduğunu yakalayalım.
-
hocam istediğin bu şey bi tek amerikan filmlerinde oluyo malesef :-|
eldeki çözünürlüğü kimse artırarak zoom yapamaz.geçmiş olsun olay için.
-
imkansiz diyebilirim.
eger cektigin resimin cozunurlugu cok iyiyse belki
ama gorunuse bakilirsa video nun daha cok kayit yapabilmesi icin cozunurlugunu dusurmuslerdir (genelde boyle yaparlar)
hani filimlerdeki gibi hem zumlayayim hem netlestireyim olmuyor
-
hiç şansın yok elemanın sıfatı toplasan 40 pixelden fazla etmez.
oradan nasıl bi kaş göz bıyık bekliyosun.
-
filmlerde zoom yapıp birde noise filtresi atıyorlar başka bir bok yok ama tabi filmlerde adamın burnundaki kıllara kadar görünecek şekilde yapıyorlar:D
ancak mobese vb yüksek çözünürlük çekim yapan kameralardan zoom la birşeyler anlayabilirsiniz ama orada varmı öyle bir olay bilmiyorum
-
hocam eğer birkaçyüz bin doların warsa photoshopla mazaik yapılmış ve blurla suratını eşşeğin kıçına bile cevirsen kim olduğunu buldurabilirsin. Ama dediğim gibi paran warsa.. Yoksa hiç şansın yok..