Arkadaşlar Bi Yardım Lütfen
-
merhaba arkadaşlar
ben bi kızı çok sevdim ve halada seviyorum ama deliler gibi baya öncelerde çıktık ayrıldık yaklasık ayrılalı 8 ay kadar oldu ama ben hala unutabılmıs deılım bu aksam ustu msn de konustuk bıraz ama kırıcı oldu bu konusma ıkımız ıcınde ben gerı don dedım o da bana evlenıcem dedı ayın 30 unda dugunu varmıs arkadaslar ben bu kıza delı gıbı asgım bı delılık yapmaktan korkuyorum ne yapacagımı bılmıyorum ne olur bı yardım edın
sacma sapan seyler yazıp moralımı ıyıce bozmayın zaten moralım sıfır su anda sadece yardım ne yapmalıyım sızden destek beklıyorum bı yol gosterın bana
şimdiden teşekkürler.
-
ya benı sevıp sevmedıgınden emın deılım ama bazen yakınlık gosterıyo bazen ters tepkı verıo nasıl bır yapısı var anlamıs deılım ama bır araya geldıgımızde muhakkak kavga edıyoruz.
konu ne olursa olsun kesınlıkle kavga cıkıo
bu aksam yalvardım yakardım yok dönduremedım çokda inatçıdır işte öle bi kıs...
-
annem hep derki bi kız evlenmişse evlenecekse veya bi ilişkisi varsa ondan uzak dur erkeklik bunu gerektirir
ki öyle olmasa bile yol vereceksin bittiyse btti dedikten sonra konuşmanın manası yok
eğer ortada eskiden gerçek bi sevgi varsa arkadaşlık vs. hiç bişi olmaz olmamalı...