Arkadaşlar Bi Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar

ben bi kızı çok sevdim ve halada seviyorum ama deliler gibi baya öncelerde çıktık ayrıldık yaklasık ayrılalı 8 ay kadar oldu ama ben hala unutabılmıs deılım bu aksam ustu msn de konustuk bıraz ama kırıcı oldu bu konusma ıkımız ıcınde ben gerı don dedım o da bana evlenıcem dedı ayın 30 unda dugunu varmıs arkadaslar ben bu kıza delı gıbı asgım bı delılık yapmaktan korkuyorum ne yapacagımı bılmıyorum ne olur bı yardım edın

sacma sapan seyler yazıp moralımı ıyıce bozmayın zaten moralım sıfır su anda sadece yardım ne yapmalıyım sızden destek beklıyorum bı yol gosterın bana

şimdiden teşekkürler.

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

ya benı sevıp sevmedıgınden emın deılım ama bazen yakınlık gosterıyo bazen ters tepkı verıo nasıl bır yapısı var anlamıs deılım ama bır araya geldıgımızde muhakkak kavga edıyoruz.

konu ne olursa olsun kesınlıkle kavga cıkıo

bu aksam yalvardım yakardım yok dönduremedım çokda inatçıdır işte öle bi kıs...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

annem hep derki bi kız evlenmişse evlenecekse veya bi ilişkisi varsa ondan uzak dur erkeklik bunu gerektirir

ki öyle olmasa bile yol vereceksin bittiyse btti dedikten sonra konuşmanın manası yok

eğer ortada eskiden gerçek bi sevgi  varsa arkadaşlık vs. hiç bişi olmaz olmamalı... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 3