Arkadaslar Bi Yardımcı Olursanız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet arkadaslar burda bir emlakportföyü kurduk ama daha net ve hızli tanitim dan anlıyan arkadaslar lütfen yardımcımolursa memnun olurum burdaki amacim ( amacimiz ) her ülkenin kendine kasti büyük bir sitesi var bende türkiyenin emlakcılarını türkiyede tanıtmak istiyorum www.emlakcentrum.com
    yardımcı olursanız memnun olurm simdiden ellerinize saglik

isayyu41
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya hizli tanitimdan kastin ne bilmiyorum ama, o site tasarimi cok itici, bi de gir google.com.tr ye turkce siteler de emlak sitesi yaz hepsine gir tek tek mail at gelin katilin fln die, ama once duzgun bi tasarim bul..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dogrudur arkadaslar yada söle diyeyim arama motorlarında nasıl yükselirim .yorumlarınız icin tesekkür ederim
    dostum itici olabilir elinde daha ii tasarım varsa ben her seye acigim sanada ayrı tesekkür edirm yorumun icin sagol.

isayyu41
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Hoja forumda yenisin herhalde bunu hem avatarının olmayışından hemde konu başlığından ''arkadaslar bi yardımcı olursanız '' çıkardımm... avartar önemli deil de... konu başlığından dolayı konu silinebilir... SaYGıLaR .... .......

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 1767 Toplam Mesaj: 4