folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Bir Bakarmısınız

Arkadaşlar Bir Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar yeni piyasaya sürülmüş olan bir xp cd si kurdum ama leptop kullanıyom ve bana ufak bi sorun verdi fn tuşlarında kullanmış olduğum karakterleri fn tuşuna basmadan direk algılıyor ve iğer harfleri kullanamıyom yani tersi bir işlem uyguluyo burda bunu nası düzeltebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum şimdiden tşk ederim.....

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    fn dediğin ne hoca,otomatik tanımla falan mı dedin,laptop falan önemli değil,sorunu biraz daha net yazarsan yardımcı olabilirim,anlamadım yani sorunu

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    mesele şu hoca fn dediğim leptplardaki bazı tuşları ikinci karakter olarak belirttiği yerlerde fn tuşu basılarak tıklandığında o karakterleri kullanmamıza olanaksağlar birnevi Shift+5 yaptığında çıkan (%) gibi şimdi benim klavyedi harflerin üzerinde bu karakterler var ve yazarken ancak fn tuşu basılıyken onalrı kullanabiliOm aksi taktirde diğer karakterleRi kullanıyo otomatik olarak

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Allah kahretsin ne yapalım,laptomuzu olmadı ki :D
    Ama yazın alıyorum,neyse hoca senin sorununu pek anlamdım ama yapışkan tuş gibi birşey diyorsan,denetim masasına gir orda klavye ayarlarınja falan bak,oralarda olur,olmazsa diğer arkadaşlar yardım eder.Aksine ben xp de kullanmıyorum :D
    O yüzden sadece mantık yürüterek cvplamak zorundayım. Sen yine denetim masasına gir,herşey orda var

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olmadi kanirt biraz, ingilizce varsa windows xp keyboard shortcut program fln yaz google da arat tek tek kendin tanimla... ( win98 ci den anca bu kadar yardim geli :D )
Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 5