folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Arkadaşlar Biraz Yardım Edermisiniz Bana

Arkadaşlar Biraz Yardım Edermisiniz Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Beyler acil yardım lazım bana bende bi laptop var beyler ama makina açılmıyor yani söle anlatayım şimdi power tuşuna basıyorum hoşgeldin ekranına gelmiyor bile sadece imleç  kalıyor öle neden olabilir sizce ben çözemedim bir türlü çünkü makinayı kapatırken bile birşey yoktu diyor annem ama ben bakmadığım için laptop'a ne sorunu var bilmiyoruz sizce neden olabilir eğer bir çözüm bulamazsam direk çakıcam formatı artık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

boot ekranını aç direk hard diskten başlatmayı seç yine aynı hatayı veriyosa önemli şeyler yoksa at formatı gitsin format zamanı gelmiştir onun zaten :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ram sorunu olabilir

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hsyndmr92
    Hsyndmr92's avatar
    Erkek

bios ayarlarından boot ekranına bilgisayarı hdd den açılmaya ayarla büyük ihtimal bu yüzdendir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

sistem ne? ayrıca imleci hareket ettirebiliyormusun? ctrl alt del yapınca açılıyomu görevyöneticisi? eğer açılıyosa explorer.exe yi sonlandır sonra yeniden başlat çalıştırından. bide svchost.exe lerin cpu kullanımına bak yüksek olan varsa sonlandır. sonra gel yine buraya bakalım

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

eğer ctrl+alt+del geliorsa yeni görev explorer.exe chrome.exe neyse işte çalıştır ve virüs taraması yaptır

ha boot etmiyor diyorsanda arkadaşların dediği gibi hdd seç öylede olmuyorsa hdd yi yapabiliyorsan başka bilgisayarda tarat yok ben hiç birini yapmıyacam diyosan bas formatı:D

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    scandisk yaptır bence

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

selam dostum.

laptop acilirken F8 ile güvenli kipten girmeye calis.

eger orda bi sys dosyasinda takili kaliyorsa eger güzel, o sorunu cözmenin bir yolu var. sys dosyasinin ismi aklima gelmiyor simdi.. pcmcia giris driveri ile alakali bir sorundu..

benim aklima gelen ilk nedense bu oldu..

cevap ver merkez! :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek
    pc reset atıktan sonra f8 tusuna bir kaç defa basarsan güvenli mod kpi gelir ama orda en son yapılandırma ayarları yazar ordan acarsan sorun kalmaz regedit kayıt defterinde sorun olmustur onuda advanced care programıyla onarabılırsın

Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tamamdır hallettim çok sağolun ama hiç biri olmadığından direk format atmak zorunda kaldım sorunda çıkmadı birde arkadaşlar dediğiniz her şeyi ve bildiğim her şeyi denedim açılmadı bir ara açıldı sistem geri yükleme yaptım geri açılırken mavi ekran verdi dedim tamam format atmak farz oldu direk attım format'ı üstünede crack yaptım bir güzel mis gibi çalışmakta şu an bir sorun çıkana kadar gene aynı devam :)

Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 10