Arkadaşlar Bu Mail Sizede Geldimi
-
Hello Dear
My name is miss Amanda Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better
My e-mail (amanda_40love@yahoo.co.uk)
I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
Yours truly
Amanda Adamsbu nedir arkadaşlar
-
yinemi :)
-
spam
-
evet banada geldi şaşırdım :D
-
bANA gelmedi bende istiyorum banada banada banada :DD:D
-
Bir senaryo üreteyim. Trojan yedin. Yediğin trojan cookieleri okuyarak mail adresini buldu :)
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------
bANA gelmedi bende istiyorum banada banada banada :DD:D
-----------------------------önce bana :(
-
yaklaşık 20 kere geldi bana benzer mail. bu da uluslar arası bir dolandırıcılık. :) amcalar bir kız ismine mail açıp buna benzer mailler atıyolar millete sazanın biri düşerse bir süre sonra babasından miras kaldığını ve bilmem ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu belirtiyo parayı almak için. eğer sen bu parayı yollarsan sana fazlasıyla geri vereceğini vs. v.s yiyen kaldımı merak ediyorum açıkçası :)
-
info@magduroldum.org
bu adresine geldiyse normaldir,