Arkadaşlar Buyrun Size Boot Etme Ve Yeni Cd Oluşturma
-
arkadaşlar yapacağınız xp cd lerine eklentiler sp'leri eklemeler veya buna benzer diğer uygulamalar için kullanacağınız iki prog ve onların kullanım anlatımları içindeler. işinize yarayacağına inanıyorum isterseniz bi indirip deneyin ve kesinlikle temizdir garantisi benim :) ama güvenmeyenler tekrardan virüs taramasından geçirebilirler :) progların kurulumu ve anlatımı rar dosyasındalar 3.04 mb lık bir dosya yani faza değil :)
-
pro'nun adını yazarmısın?
-
PROGRAMLARIN İSİMLERİ nLite-1.4.5.b2 VE bbie10 açıklaması içinde ok elinizde bulunsun kullanımı resimli anlatılmış durumda ona göre :)
-
Benim şöyle bir sorum var.
Elimizde bir xp cd si var ve bu cddeki xp nin hangi güncellemelerinin olmadığını nerden bilicez ve o güncellemeleri indirip bu cdnin içine entegre edicez
-
ARKADAŞIM İNDİR SP 3 Ü ORDA ONU NASIL EKLEYECEĞİN ŞUDUR BUDUR ANLATILMIŞ EKLE BİR YENİ CD NE KUR OK
-
bence bi göz atın işinize yarayacağını göreceksiniz en azından elinizde bulunsun tavsiye ok :)
-
ty harbiden sağlam bi cd yapmak istiyosan lazım bide müridlere bi duyuru burdan bazı sitelerde entegreli hazır xp ler veriliyo bi araştırın onlarda baya iyi bakmanızı tavsiye ediyorum ......
-
ARKADAŞLAR ENTEGRELERİPEK TAVSİYE ETMİYORUM BUYRUN KENDİNİZ BALIK TUTMAYI ÖĞRENİN VE KENDİNİZ YAPIN EN AZINDAN NE YAPTIĞINIZI BİLECEKSİNİZ BİRÇOĞU ENTEGRELİ XP TROJENLİÇIKIYOR ONUN İCİN KENDİZ YAPIN
-
usta capslokunmu bozuk yoksa bilerekmi büyük yazıyon :)
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
usta capslokunmu bozuk yoksa bilerekmi büyük yazıyon :)
-----------------------------aynen uyarı alabilirsin