folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Arkadaşlar C-Media Ac"97 Ses Kartım Var Ama Sesi Çok Az Çııkıo Acil Yardımm

Arkadaşlar C-Media Ac"97 Ses Kartım Var Ama Sesi Çok Az Çııkıo Acil Yardımm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nishly
    nishly's avatar
    Erkek
    s.a arkadaşlar c-media ac'97 ses kartım var ama sesi çok az çııkıo acil yardımm ses kartı onboard bütün ses ayarları açık ama çok az ses çıkıyo ne yapmam gerek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ayakkabım yok diye üzülürdüm, Ta ki ayakları olmayan çocuklar görene kadar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    direkt kulaklığamı bağladın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nishly
    nishly's avatar
    Erkek
    kulaklığıda bağladım bide bi hoparlör vardı onu bağladım ama çok az çıkıyo ses

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nishly
    nishly's avatar
    Erkek

müritler bilen yokmu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    kulaklığı kullanacağın zaman (varsa) hoparlörün önündeki kulaklık çıkışına bağla, kulaklıktan daha yüksek ses alırsın
    bilgisayarındaki ses ayarlarının hepsinin full olduğuna eminsen ,hoparlörün önündeki volume ayarını yükselt kulaklığın kablosunda da ses ayarı olabilir onada dikkat et bunlarda tamamsa jakı, bağlantıları kontrol et 6 kanallı falan ses kartın varsa jakı takdığın zaman bir jak takıldı yazar onada hat çıkışını ver olmazsa msne gel halletmeye çalışalım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nishly
    nishly's avatar
    Erkek
    hoca benim msn "altintop45@hotmail.com"ekle konuşalım

Toplam Hit: 11402 Toplam Mesaj: 6