Arkadaşlar Evde Sorun Var Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bakın ey müridler şimdi bilgisayarımla yattığım oda aynı değil her zaman aklıma geliyor bu yüzden ?

ben gece bilgisayarı açtığım için bu fare lerde geceleyin oda dan ses çıkartmaya başlıyor ne günlere kaldık Allahım yaben ne zaman gece açsam bilgisayarı  evin 4 kısmında geziniyor hele baba bi fare var a.q kalmadı bitti anasını saatığımın babasıda sktir gitsede kurtulsam modemi yiycek diye korkuyorum acaba bu bilgisayarı açabilir mi :) bir kere powere bastım vw ye gittim bi baktım masaüstüne girmiş normalde öyle değil kullanıcıya tıklayıp girerdim  de neyse

bu fareyi öldürmek için napmalıyım tuzak işe yaramaz şimdi deliğe silgi yerleştirdim üzerinede ağır 1985 öss kitabını yerleştirdim silgiyi yer kodumun faresi yarın bakacam a.q sade bu olsa bilgisayarın giriş çıkış kablolarını yer diye korkuyorum zehirleyeceğim bir gün evi anasını sattımın gebersin kasa Allahtan açık değil valla yoksa kondansatörleri çoktan götürürdü işlemciyi filan ısırıdı kesin:) neresine girecekse hangi çağda yaşıyorum ben 1950 ?

bu tarafı kapttım öbür delikten sesler gelmeye başladı hele 1 ay sonra ben gösterecem oda tarihi eser dökülüyor yer tahtadanyürürken kırılmasın diye adımları dikkatli atıyorum valla ya bilgisayar masasıda yeni olmasa çürmüştü bilgisayar sizden yardım pic fareye napıyım ki ciktir gitsinbide şu var ;

bu arkadaşlarıylada haberleşiyor yerinde dibinde geziyorlar tünel yapmışlar sanki hani hapishane yeraltı kazıları aynısını yapmışlar

taa komşunun evindeki fareyle anlaşıyo sanki :) bunları nasıl öldürürüm zehir ilacından başka?

NE HALLERE KALDIK YA RABBİ ! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    pet şişeyle yakalarsın :D içine biraz kaşar koy kaşarın içine de delikler aç topak topak alçı koy.Pet şişenin içinde yakalarsan gözünü oy farenin,birşekilde acı çektir,çıkan ses diğer fareler ortamdan uzaklaştırır.eğer şişeden kaçarsa o sıra yediği alçılı peynir yüzünden mide kanamasıdan ölür.Yine acı çeker ve bağırır:)

iyi biri değil... TBT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    -----------------------------
    pet şişeyle yakalarsın :D içine biraz kaşar koy kaşarın içine de delikler aç topak topak alçı koy.Pet şişenin içinde yakalarsan gözünü oy farenin,birşekilde acı çektir,çıkan ses diğer fareler ortamdan uzaklaştırır.eğer şişeden kaçarsa o sıra yediği alçılı peynir yüzünden mide kanamasıdan ölür.Yine acı çeker ve bağırır:)
    çüş a.q fanteziye bak :p

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    hoja sen de tam bi psikopatsın ha a.q :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

kedi al

edit: almışken iyi bişey al aşısı olsun tüy dökmesin küçük bide sepete koy geceleri sana arkadas olur cok şekerdir kediler ^^

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    abi harikasın sen bu alcı olayı gercekmi peki ??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Evde ne kadar delik falan varsa bu farelerin girip çıkabileceği gaz dök.Sonra yüksek bi yere çık.Aşağı zippo çakmaklardan birini yakıp at.Çok şekil olur.Hem fareler yanar hem ev yanar mis gibi.Bide onu izlemesi çok zevkli oluyo.Tabi bunu yaparken evin içinde olacağın için sende yanabilirsin.Onun için bi arkadaşını çağır evin dışından kamerayla seni çeksin.Sonra videoyu youtube'a koyar bizde izleriz güzel olur.

Baba fare falan dediğine göre bunlar patkan olsa görek.Ben senin yerinde olsam bilgisayar için endişelenmem.Bu şerefsizler adamın kulağını bile yer.Askerden gelen elemanlar anlatıyo(gazelde olabilir.) BUnlar çadır madır kurmuşlar dağda bayırda yatıyolarmış.Bi ara nöbet tutan eleman bi bakmış askerlerden birinin kulağına fare gelmiş.Bu nöbet tutan kankalarını uyandırmış izlemişler fareyi.Fare ilk önce yerde yatanın kulağına üflemeye başlamış.Üfleye üfleye kulağı uyuşturmuş herhalde.Tam ısıracakken askerler kovalamışlar fareyi.Dikkatli ol boxerla falan yatıyosan fare dalgayı bile yer.ONun için evde mutlaka yiyecek bişeyler olsun gelirler seni yerler çok feci olur.düşünsene kalkıyosun aynaya bakıyosun lan benim sağ tarafta bi eksik var diyosun.Sonra tuvalete gidiyosun dalga yok aynaya dikkatli bakıyosun kulağıda yemiş şerefsizler.

Fareler için şunu yaparsan güzel olur.Tesla bobini denen bi dalga var onu yap yakınlarınada peynir koy geldikleri zaman çarpılsın puştlar.Sinekler için oluyo ama farelerdede olur herhalde.Yada şöyle yap git av malzemesi satan yerlerden misinanın ucuna takılan iğnelerde al sonra bu iğneyi peynirin içine yerleştir.İĞnenin bi tarafındanda kablo çıkar onada ver 220 voltu.Fare iğneyi yutsada yutmasada iğneye değdiği an çarpılır.Mis gibi olur.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:

kedi al

edit: almışken iyi bişey al aşısı olsun tüy dökmesin küçük bide sepete koy geceleri sana arkadas olur cok şekerdir kediler ^^

kedi felan alma abi   http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=84031   :((

iyi biri değil... TBT
Toplam Hit: 1240 Toplam Mesaj: 8