folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum(Asus N61jq Notebook)

Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum(Asus N61jq Notebook)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    slm müridler.benim asus n61jq marka ve model bi notebook um var.aldıgımdan beri 3 kere servise yolladım.performans düşüklügü ve kilitlenme sorunları için.hdd ram ekran kartı herşeyi degiştirdiler.ancak son göndermemde degişim istedim yapılmadı.ramlari degiştirip yolladılar.sorunlar ortadan kalmış gibi görünüyo.ancak garanti süresi bitmeden tüketici haklarına verip degişim yada paramın iadesini istesem mantıklı olur mu.garantisi bittigi takdirde ilgilenmeyecekler çünkü.

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

istanbulda isen beyazmasaya ilet değilse th öttürürler ellam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    konyadayım arkadaşlar.

Сухое говно к жопе не липнет
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tüketici haklarına şikayet et.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

nasıl yaparsan yap o seriden kurutl yoksa ekran chip seti sorunu yüzünden elinde patlar parçalayıp satarsan ancak kurtarırsın paranı.

Tüketici hakem kuruluna şikayet edeceğini söyle eger birşey yapmıyorlar ise garanti süren dolmadan elinde servise verdiğine dair kagıtlarla birlikte kaymakamlık veya valilikler de bürosu bulunan Tüketici derneğine başvur.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 5