Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum(Asus N61jq Notebook)
-
slm müridler.benim asus n61jq marka ve model bi notebook um var.aldıgımdan beri 3 kere servise yolladım.performans düşüklügü ve kilitlenme sorunları için.hdd ram ekran kartı herşeyi degiştirdiler.ancak son göndermemde degişim istedim yapılmadı.ramlari degiştirip yolladılar.sorunlar ortadan kalmış gibi görünüyo.ancak garanti süresi bitmeden tüketici haklarına verip degişim yada paramın iadesini istesem mantıklı olur mu.garantisi bittigi takdirde ilgilenmeyecekler çünkü.
-
istanbulda isen beyazmasaya ilet değilse th öttürürler ellam
-
konyadayım arkadaşlar.
-
Tüketici haklarına şikayet et.
-
nasıl yaparsan yap o seriden kurutl yoksa ekran chip seti sorunu yüzünden elinde patlar parçalayıp satarsan ancak kurtarırsın paranı.
Tüketici hakem kuruluna şikayet edeceğini söyle eger birşey yapmıyorlar ise garanti süren dolmadan elinde servise verdiğine dair kagıtlarla birlikte kaymakamlık veya valilikler de bürosu bulunan Tüketici derneğine başvur.
Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 5
