Arkadaşlar Flash La Button Yaptım Ama Link Veremiyorum Lütfen Yardım
-
arkadaşlar flash la button yaptım ama link veremiyorum lütfen yardım ben istiyorumki o linkin uzerine tıklayınca www.ddd.com gibi bir yer açılsın lütfen yardım
-
Butonu seçip sağ tıkla çıkan menüden properities de
oradan actions a gir.. GetUrL die bişey war onu seçtirecen..sonra on(press) die ayarla..url yi yaz..tamamdır..bide butonun up /over/down framelarini de çizdinmiydi güzel olur..
Hangi flash i kullandığını yazmamışsın..bu anlattıklarım hangi flashte oluyo onu da bilmiyorum..ama genel mantık şu..actions ta GetUrl war..oraya adresi yazıyosun bu kadar.. -
bütün flash versiyonlarında getUrl komutu vardır.
bu arada on(press) değil on(release) kullanılır. -
Arkadaşlar hepinize teşşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun eh işte ben az çok anlarım flashtan yeni site yapıyorumda ust tarafa hereketli bir birine iple bağlı bir link panasu yapıyorum lişnk panosunu haptım ama link vermedim ne acyip dimi sağolun ....

-
de demek ya görevimiz :)
bu arada kızılyıldız bab on pres yapsanda farketmezki release le press in farkı sadece birinde butona bastığın anda işler diğerindeyse basıp bıraktığın anda. -
baba tabi dediğin doğruda release nin kullanma sebebi şu.
hani düğmeye basarsın. sonra yanlış düğme olduğunu anlayıp basılı tutup dışarı sürüklersen event işlemez ya
işte o yüzden release kullanılır.
ama press de kullanılmaz diye bişey yok tabi. -
ewt o zaman giriş tuşunu pres çıkış tuşunu release yapmak lazım hehe
adam girişe bastığı anda dalsın. -
eheh iyi fikir.
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 8