ARKADASLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN:..AMA COK ONEMLI OKUYUN ..
-
Arkadaslar..Abiler.. Ben Artik Program yazi
limciligini ogrenmek istiyørum..Pezevenk nickli arkadas bana ilk once temel olmasi acisindan Visual basic ogrenmemi onerdi.Ama hangi versiyon? izmitte programi bulamiyorum..Galiba ama 6.0 ini buldum iyi versionmu bu bilmiyorum hic abiler..Ben web tasarimcisiyim profosyoneL photoshop,flash kullaniyorumm..Yasim 15 izmitliyim.Artik program tasarimciligina basliyacam..Bana yardimci olmanızı istiyorum.Arkadaslar..Program hakkinda daha adam akilli hiç bir şey bilmiyorum..Nasil kuLLaniLdigi haKKinda hiç bir bilgim yok nerdeyse..Programın daha tam olarak nelere yaradığını neler yapılabildigini bilemeyiom.Bana yardim edin ALLAH askina...Birde programi aldiktan sonra bana nasıL kullanıldıgını ogretirseniz..Devamini ben yapacagim.Inanin arkadaslar cok mutlu,memnun olacam..Allah rızası iiçin:.Iyilik eden iyilik bulur kardeşler...Yardim Bekliyorum..Bende size elimden geldigi kadar yardim edecem..Allaha emanet olun..Lütfen bana erken cevap yazın..ICQDAN CHATTEN FORUMDAN haberlesiriz..Fazla uzatt1m.YARDIM bekliyorum.. -
vb 6.0 iyidir. kolaydır. wizardları falan kullan.
sonra kodlarına bakıp nasıl yapıldığını anlamaya çalış yada kitabını al.
-
Yaa koçum bırak visual basic i onu sonrada öğrenirsin programcılık olayı genç yaşta iyi öğrenilir. C veya C++ öğrenmeye başla yada java öğren
web/internet başlığı altında dersler var oraya bir bak. Hiç bir dil kolay değildir. Sadece biraz alışmak sonrada araştırmak lazım. Oyun yazmak için c veya c++ bilmek nerdeyse şart. www.lostsidedead.com
c++ oyun kodları var -
ya yüklüycen şte visual basic 6.0 ı
içinde c++ da war zaten ama ben sana vb tavsiye ederim c++ çok zordur.
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 4