folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Arkadaşlar Lütfen Biri Yardım Etsin

Arkadaşlar Lütfen Biri Yardım Etsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuMeRaNg
    BuMeRaNg's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben yeni üye oldum ama sizden bişi isticektim vaktinizi ayırırsanız eğer.Eskiden bi arkadaşım vardı beni 3 kere hekledi.Hemde ibne bi şekilde ilk i fazla koymadı ama 2 ve 3. de baya bi koydu bana üstelik baya bi tehditler yağdırdı üstelik ona okadar iyilik yaptıktan sonra.Şimdi bende onu heklemek istiyorum ama onun haberi olmadan denedim denyo programını falan kullandım ama işte acemilik ne yaptıysam onu tufaya getiricek bi şekil yaratamadım.neyse arkadaşlar ben bu arkadaşı heklmek istiyorum.yardım etmek isteyen arkadaşlar bana hotmail adresimden ulaşabilirler.Bu adresim sabah güneş doğana kadar açıktır...

hazalozden@hotmail.com

şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla

Forumlarda Trojan Linkleri verdiğinden dolayı banlandın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuMeRaNg
    BuMeRaNg's avatar
    Erkek

internet sitesini ve msn adresini heklemek istiyorum.İkisinde burda verirdim ama reklam olur diye vermiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lanky
    Lanky's avatar
    Erkek

Buyur  :D

Tariqat Of Tahribat.Com Adab-I MuaşeretKaideleri http://www.tahribat.com/forumabout.asp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek

sana bir daha yardım etmeyecem .ne o öle lem kaçar gibi : )))) neyse yaa iyi iş oldu sebep neydi bilmiom ama  bir çin atasözü derki.

karını sabah akşam döv sebebiniz bilmiosun ama karın neden dayak yediğini iyi bilir.

bide böle bişi olacaksa site adresini falan verki millet ne yapcağını bilsin.oldumu güzel kardeşim.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuMeRaNg
    BuMeRaNg's avatar
    Erkek
    yardım edenler için teşekkür ederim arkadaşlar zaten operesyon tamamlanmıştır.by_medcezir arkadaşım durum zaten yukarda yazıyo bide adresi vermedim çünkü daha bu forumun bi bölümünde okuduğum yazıda adres vermeyin reklam oluyo diyodu bu yüzden reklam olmasın diye vermedim.Ama genede yardım edenlere çok teşekkürlerimi iletiyorum saygılarımla...Herkese ii günler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuMeRaNg
    BuMeRaNg's avatar
    Erkek
    Lanky bunu yazdı:

Buyur  :D

arkadaş yardım istedik die dalga geçmene gerek yok yardım etmiceksen hiç cevap yazma sen olmasanda elbet yardım edeicek biri çıkar...

Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 6