folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Masaüstü Gitti Gelmiyo Çıldıracam

Arkadaşlar Masaüstü Gitti Gelmiyo Çıldıracam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bi proğram kurdum heralde intenet cafe proğramı cafe client diye kurdum bitti oturumu kapatıp açdım bilgisayar sanki internet kafedeki bilgisayara döndü ( kafemize hoş geldiniz ,,,,menü falan filan )hemen proğramı kaldırmak istedim başlatta gözükmüyodu prıgram ekel kaldır girdim gözükmüyo c:program files e girdim orda gözüküyodu delete yapdım gitti sildim bilgisayarı kapayıp açdım masaüstü yok masaüstünde hiç bi işlem yapamıyorum bilgisayarım c documant and settings den kendi kullanıcı hesabıma girdim oradan deskop a herşey duruyo yerli yerindfe ama masaüstünde hiç bir şey yok arkadaşlar yardım edin kafayı yiyecem ya

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sakin ol hoca...

güvenli kipe gir,ordan kaldırmayı dene. Olmuyorsa sistem geri yüklemesi yapacaksın... Ayrıca o kurulum yaparken şifreyi sen belirliyorsun. Şifren ne.Yetkili girişi ilk başta boştur.Yani şifresi yok, yetkili girişi ile girerek programı kaldır v.s. v.s.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    yok hoca makine direk giriyor programa şifre filan istemiyo programı kaldırdım makineden prgram yok makinede sadece masaüstü gitti yani dediğim olay oldu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek
    masaüstü özelliklerinde özelleştir e gir orada masaüstünde ne varsa pasif duruma getir olmazsa msconfig den başlangıçtaki herşeyi pasif yap resetle

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar hallettim sağolun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    sen hangi programı kurudun birde onu bize soylesen iyi olur. Masa üstü geldiğinde sağ tıkla mausa şifre ister eğer olmadıysa cdtr+alt+del yap oturumu kapat de. explorer de sorun olabilir. onuda kontrol et bide. kolay gelsin.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) hoca sen sabah sabah iyi misin, kafayı bir yere mi çarptın...

house : Arkadaşlar hallettim sağolun

adam halletmiş daha ne fikir veriyorsun !!

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 7