Arkadaşlar Masaüstü Gitti Gelmiyo Çıldıracam
-
Arkadaşlar bi proğram kurdum heralde intenet cafe proğramı cafe client diye kurdum bitti oturumu kapatıp açdım bilgisayar sanki internet kafedeki bilgisayara döndü ( kafemize hoş geldiniz ,,,,menü falan filan )hemen proğramı kaldırmak istedim başlatta gözükmüyodu prıgram ekel kaldır girdim gözükmüyo c:program files e girdim orda gözüküyodu delete yapdım gitti sildim bilgisayarı kapayıp açdım masaüstü yok masaüstünde hiç bi işlem yapamıyorum bilgisayarım c documant and settings den kendi kullanıcı hesabıma girdim oradan deskop a herşey duruyo yerli yerindfe ama masaüstünde hiç bir şey yok arkadaşlar yardım edin kafayı yiyecem ya
-
sakin ol hoca...
güvenli kipe gir,ordan kaldırmayı dene. Olmuyorsa sistem geri yüklemesi yapacaksın... Ayrıca o kurulum yaparken şifreyi sen belirliyorsun. Şifren ne.Yetkili girişi ilk başta boştur.Yani şifresi yok, yetkili girişi ile girerek programı kaldır v.s. v.s. -
yok hoca makine direk giriyor programa şifre filan istemiyo programı kaldırdım makineden prgram yok makinede sadece masaüstü gitti yani dediğim olay oldu
-
masaüstü özelliklerinde özelleştir e gir orada masaüstünde ne varsa pasif duruma getir olmazsa msconfig den başlangıçtaki herşeyi pasif yap resetle
-
Arkadaşlar hallettim sağolun
-
sen hangi programı kurudun birde onu bize soylesen iyi olur. Masa üstü geldiğinde sağ tıkla mausa şifre ister eğer olmadıysa cdtr+alt+del yap oturumu kapat de. explorer de sorun olabilir. onuda kontrol et bide. kolay gelsin.
-
:) hoca sen sabah sabah iyi misin, kafayı bir yere mi çarptın...
house : Arkadaşlar hallettim sağolun
adam halletmiş daha ne fikir veriyorsun !!
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 7