Arkadaşlar Microsoft Görüntü Servisine Mesaj Attım Cevap Atan Olmadı Bi Baksanız..İyi Olur..Önemli..
-
Arkadaşlar Microsoft Görüntü Servisine Mesaj Attım Cevap Atan olmadı bi baksanız..İyi olur..önemli..Burayada atabilirsiniz irtibatay gecelim mailden msnden..
-
Anlayamadım dicem biri zırt tokai diycek.. Rebull hojam anlamadık sorunu..Microsoftu arıyorsan ilk bakkaldan sağa kırmızı arabanın yanında..
-
hoca o nası bi sorudur... okudukdan bikaç saniye sonra maviekran verdim
-
Ya arkadaşlar yanlış yazmışım geçen günlerde bilim teknoloji bölümünde forumun microsoftun uydu görüntü servisiyle ilgili bi başlık vardı bende oraya girdi ve orda yazan programı indirdim.KEYHOLE die ... yawuz die bi arkadaşımız o programla şifresini alınca evini bile uydudan gördüğünü söyledi bende programı indirip kredi kartıyla şifre aldım...Ama bi b.k göremedim o kadar net değil lütfen yardımcı olun neler yaoabilirim o programla?
-
Keyholenin web versiyonu var , program haritaya bakmakta kolaylık sağlıyor.. Web versiyondan hiçbir farkı yok.. Programla yolları vb ayrıca detaylı şekilde izleyebiliyorsun.. Boş yere vermişsin parayı.. Eğer ccyse ayrı..
-
kardeş ccyse ne oluo?
-
Link verebilirmisiniz.
-
RebuLL bunu yazdı:
kardeş ccyse ne oluo?
CC kredi kartı hani dağıtımı yapılan kredi kartları varya hacklenmiş olanalr yani cebinden bir para çıkmıyor. Google'ın earth ü daha güzel gibi.. Boşuna vermişsin cidden parayı.. -
Ben Google ve nasanınkini kullandım ama fazla ise yaramıyorlar.
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 9